.nl

€0.00€17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00€17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50€20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€0.00€17.50

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info

Domeinnaam registreren

Het is het online adres van jouw website, dat jij en bezoekers kunnen gebruiken om die te bereiken. De domeinnaam is de menselijke versie van het online adres, dat je makkelijker onthoudt dan het IP-adres.

Het IP-adres is het technische adres van de website. Het bestaat uit een aantal cijfers en punten, dat je natuurlijk niet zo makkelijk zou kunnen onthouden. In plaats daarvan koppel je er een domeinnaam aan, zoals wij dat hebben gedaan met eigen-domein.com. Dat is makkelijk te onthouden en bevat in ons geval de zoekterm ‘domein’, waarmee we ervoor zorgen dat je ons makkelijk kunt vinden.

Wat is een domeinnaam?

Je eigen domeinnaam is het menselijke online adres van jouw website. Het domein bestaat daarbij uit drie onderdelen:

  • • Top Level
    Dit is de extensie van de domeinnaam, die helemaal achteraan staat. Bij ons gaat het om .com, voor een domein dat je zowel in Nederland als over heel de wereld goed kunt gebruiken.
  • • Second Level
    Het Second Level is eigenlijk het domein dat je kiest. Bij ons is het ‘eigen-domein’, waarmee we je natuurlijk meteen vertellen dat je bijvoorbeeld een goedkope domeinnaam voor je website kunt registreren.
  • • Third Level
    Het Third Level is standaard ‘www’, voor een domein dat online beschikbaar is voor iedereen die de website wilt bereiken. Je kunt gebruik maken van subdomeinen, waarmee je ook andere mogelijkheden hebt voor dit onderdeel.

.nl, .be, .eu en bijvoorbeeld .com

De domeinnaam die je wilt registreren kan eindigen op .nl, net als op een groot aantal andere domein extensies. We helpen je online het domein te registreren dat je wilt, ook als je daar (ook) buiten Nederland gebruik van wilt maken. Bijvoorbeeld als je zoekt naar een domeinnaam voor België, voor heel Europa of zelfs heel de wereld.

Tip: kom je de domeinextensie die je zoekt voor jouw domeinnaam in ons overzicht niet tegen? Neem toch even contact op, waarschijnlijk kunnen we je er toch goed mee helpen.

Domeinnaam kopen

Wil je een domeinnaam kopen? Doe eerst een domeinnaam check en bestel het domein online, dan zullen we dit meteen voor je registreren. En combineer je het met een van onze hostingpakketten? Dan is de domeinnaam gratis, zodat je daar op de goedkoopst mogelijke manier gebruik van kunt maken.

Vragen over jouw domeinnaam, hosting of SpamExperts en hoe je die kunt registreren? Kijk op de Over Ons pagina, bel ons op telefoonnummer 024 397 1414, stuur ons een e-mail naar [email protected] of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

Bestel je gewenste domeinnaam nu!Gratis domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.

Alle Domeinnaam producten en informatie

Alle domeinnaam oplossingen voor jouw website. Onze diensten, pakketten en informatie in 1 overzicht