Jouw domeinnaam verhuizen?

domeinnaam verhuizen

Het is de makkelijkste manier om te profiteren van onze uitstekende service, lage domein prijzen en goede support. Je kunt het domein dat je ergens anders hebt naar ons verhuizen. Om die domeinnaam samen te voegen met de andere diensten die je afneemt of om voor het eerst te ervaren hoe we je daarmee goed kunnen helpen.

Wil je een domeinnaam verhuizen en zeker weten dat dit goed gaat? We leggen je uit hoe het werkt en waarmee we ervoor zorgen dat je dit zonder problemen kunt doen. Uiteraard kun je verhuizen om verschillende redenen, waarvan we er aan paar voor je op een rij zetten.

Waarom verhuizen? Goedkope domeinnaam en hosting

Benieuwd waarom anderen hun domeinnaam verhuizen? Je profiteert daarmee van onze goedkope domeinen en kunt dat uitbreiden met onze uitstekende hosting. Ervaar onze uitstekend support en hoe je eenvoudig gebruik kunt maken van hosting die precies biedt waar je naar op zoek bent.

Ben je niet tevreden over de partij waar je de domeinnaam nu hebt of merk je dat het lastig is dat je op verschillende plekken online diensten afneemt? Wat de reden ook is, wij bieden je de mogelijkheid om een domeinnaam te verhuizen. Als je al andere domeinen en/of hosting bij ons hebt. Of als je een nieuwe klant wilt worden, waarmee we je graag laten zien hoe we werken.

Verhuizen in 4 stappen

Benieuwd hoe het verhuizen werkt? We leggen het je in 4 stappen uit:

Voorbereiden

De verhuizing van jouw domeinnaam voorbereiden? Het is belangrijk om een ‘token’ of Autorisatiecode op te vragen bij je huidige hostingprovider. En is er sprake van een domein-lock? Laat die eerst verwijderen. Zeg vervolgens het (doorlopende) contract bij je provider op.

Verhuizen

Plaats online jouw bestelling om het domein te verhuizen. Het is belangrijk om de token of autorisatiecode goed in te voeren, waarmee we kunnen controleren of je de eigenaar bent van het domein.

Goedkeuring

We laten de verhuizing voor je controleren en zorgen ervoor dat de verhuizing binnen een uur (.nl) tot maximaal een week (.com) geregeld is. Uiteraard houden we je op de hoogte van de voortgang.

Acceptatie

Is de verhuizing gelukt? Je ontvangt van ons een bevestiging dat je jouw domeinnaam hebt kunnen verhuizen, zodat je daar nu goedkoper en met onze uitstekende service gebruik van kunt maken.

Domeinnaam verhuizen: goed geregeld

Jouw eigen domeinnaam verhuizen en zeker weten dat het goed geregeld wordt? We helpen je er graag mee. Zodat je minder betaalt voor jouw domeinnaam en hosting, met onze goede support en uitstekende service.

Vragen over het verhuizen van jouw domeinnaam? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Verhuis gratis je eigen domeinnaam nu!Verhuis gratis je domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, een snelle en succesvolle herstart van jouw website.