SpamExperts houdt jouw inbox veiligDeze professionele spamfilter houdt 99,98% van de spam buiten je inbox.


SpamExperts Spamfilter

spamexperts spamfilter

Het SpamExperts Spamfilter houdt jouw inbox spamvrij. Met SpamExperts ben je ‘simply spam free’. Het is de belangrijkste belofte en bovendien het motto van het merk. Je maakt gebruik van een spamfilter voor e-mail, waarmee je zeker weet dat je zo min mogelijk last hebt van berichten waar je niet op zit te wachten. Het voorkomt berichten waar je niet op zit te wachten, omdat die er vroegtijdig voor je worden uitgefilterd.

We maken het je natuurlijk makkelijk om het filter te activeren, iets dat binnen 5 minuten gebeurd kan zijn. We zorgen er daarmee voor dat je spam buiten de deur kunt houden. Met een spamfilter door absolute specialisten, die het filter gebruiken zoals het ooit allemaal bedoeld is. De keuze voor spam filter is wat dat betreft een uitstekende, waar we je natuurlijk bij kunnen helpen.

Hoe werkt het SpamExperts spamfilter?

Benieuwd hoe het spamfilter werkt? De unieke filtermethode zorgt ervoor dat de spam de ontvangende mailserver nooit zal bereiken. Op die manier kun je de server ontlasten, waardoor het niet nodig is om te werken met vooraf ingestelde parameters.

In plaats daarvan werkt het spam filter met parameters die het steeds aanpast aan de manier waarop spammers werken. Dat garandeert een optimale bescherming, zonder dat je daar zelf ondertussen omkijken naar hebt. Er is sprake van een zelf-lerend algoritme, dat zorgt voor vakkundige bescherming.

In de praktijk blijkt keer op keer dat dit de beste manier is om spam buiten de deur te houden. Met het spam filter weet je zeker dat je er zo min mogelijk last van zal hebben, terwijl je daar ondertussen een scherpe prijs voor betaalt.

Tip: maak je (nog) geen gebruik van de hosting van EIGEN-DOMEIN, maar wil je wel voorkomen dat je last hebt van spam? Uiteraard kunnen we je gewoon van dienst zijn met het spamfilter van SpamExperts.

Bescherming zonder dat je het merkt

spamexperts spamfilter

Uiteraard kun je onbeperkt gebruik maken van het spamfilter en merk je daar in de dagelijkse praktijk niets van. Dat betekent dat je het kunt instellen voor alle e-mailadressen die je binnen een domeinnaam gebruikt, waardoor je gewoon één vaste prijs betaalt.

Je merkt er niets van, omdat het algoritme gewoon z’n werk doet. Het enige dat jij (niet) merkt is dat er geen spam in de inbox verschijnt. Terwijl je de berichten die je wel wilt lezen gewoon ontvangt, waardoor je de inbox opgeruimd en netjes kunt houden.

Spamexperts: voorkom overlast in jouw inbox

Geen zin in overlast bij jou in de inbox en op zoek naar een professionele oplossing? Het spamfilter van SpamExperts is dan een goede keuze. Om jouw inbox zo goed mogelijk te beschermen, waarmee je zeker weet dat je op een fijne manier kunt (blijven) mailen.

Vragen over het beste spamfilter? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

spamexperts spamfilter

Veiligheid: Spam-, Virus-, Phishing, Malware-filter
Nauwkeurig: 99,98% filer-ratio, 0,0001% false-positives

De door ons aangeboden webhosting pakketten hebben allen de optie voor het SpamExperts spamfilter.
Prijs: €17,50 per domein per jaar, excl. BTW.

Houd je inbox spamvrij met SpamExperts!Host je niet bij EIGEN-DOMEIN?! Niet verstandig maar SpamExperts is ook te bestellen als je elders host.