SpamExperts Spamfiler

Met het SpamExperts spamfilter maakt u gebruik van email op de manier zoals het ooit bedoeld was. Het motto van SpamExperts is ‘Simply SpamFree’, dat vrij vertaald betekent dat u er eenvoudig voor kunt zorgen dat u nooit meer last heeft van spam. Wij zorgen ervoor dat u het filter binnen 5 minuten kunt activeren, om er op die manier voor te zorgen dat spam uw inbox niet langer weet te bereiken. Het SpamExperts spamfilter heeft z’n kwaliteit door de jaren heen meer dan bewezen en is wat dat betreft een uitstekende keuze.

Onbeperkt spamfilter SpamExperts
Het SpamExperts spamfilter beschermt u onbeperkt tegen spam, aangezien het ouderwetse model waarbij per gebruiker werd afgerekend wat ons betreft meer dan achterhaald is. De kans is groot dat u meerdere emailadressen gebruikt waarop nauwelijks sprake van traffic zal zijn. Met het SpamExperts spamfilter kiest u voor een onbeperkte bescherming van de inbox van al uw emailadressen, op basis van een vaste en eerlijke prijs per maand. Zo heeft u geen last meer van spam, terwijl u daar aan de andere kant een zeer scherp tarief voor betaalt.

Werking van het SpamExperts spamfilter

Het SpamExperts spamfilter zorgt er met behulp van een unieke filtermethode dat de spam uw ontvangende mailserver nooit zal bereiken, waardoor die op een uitstekende manier ontlast zal worden. De kracht van het filter zit vooral in het feit dat men, anders dan bij normale spamfilters, niet werkt met vooraf ingestelde parameters. In plaats daarvan past men zich doorlopend aan de manieren waarop de spammers werken aan, om op die manier voor een optimale bescherming te kunnen zorgen. Het Spamexperts spamfilter is wat dat betreft zelf-lerend, waardoor het optimaal weerstand weet te bieden aan de praktijken die de spammers van dit moment en de toekomst erop nahouden.

spamexperts spamfilter

Veiligheid: Spam-, Virus-, Phishing, Malware-filter
Nauwkeurig: 99,98% filer-ratio, 0,0001% false-positives

bestel spamexperts nu

De door ons aangeboden webhosting pakketten hebben allen de optie voor het SpamExperts spamfilter.
Prijs: €17,50 per domein per jaar, excl. BTW.

Host u niet bij EIGEN-DOMEIN?! Niet verstandig maar SpamExperts is ook te bestellen als er elders hosting afgenomen wordt.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!