Checken of domeinnaam vrij is

loading
Please enter your domain.
Please verify that you are not a robot.

 

Domeinnaam Check

Domeinnaam check wereldwijd doen? Je kunt online eenvoudig jouw domeinnaam zoeken. Vind het domein waar je naar op zoek bent, bijvoorbeeld voor jouw winkel of voor een nieuw bedrijf dat je wilt starten.

Wij helpen je de domeinnaam te vinden waar je naar op zoek bent. Als je zoekt naar een .nl-domein, een .be-domein, een .eu-domein of een andere domein. Dus gaat het je .com of om een andere extensie? Je kunt ze online allemaal vinden en meteen registreren, eenvoudig de domeinnaam checken die je binnen een paar klikken kunt doen.

Zoek jouw domein

Met de domeinnaam checker kun je eenvoudig de domeinen kopen voor jouw website. Je kunt online invullen wat je graag wilt registreren, waarna wij je aangeven of je daar nog gebruik van kunt maken. Is er namelijk al een andere website die het domein gebruikt? Dan kun je helaas niet zomaar het domein vastleggen.

Wij helpen je jouw domeinnaam te zoeken, inclusief de extensie waar jij gebruik van wilt maken. Dat is het laatste deel van het domein, bijvoorbeeld als je zoekt naar .nl.

Alle extensies voor domeinnamen

Wereldwijde domeinnaam check

Hoe kan ik zien of een domeinnaam nog vrij is? Je kunt online de domeinnaam check doen voor ieder vrij domein dat je wilt registreren. Dat kan met iedere domein extensie, ook als je een website wilt registreren voor heel Europa, voor de wereld of voor een specifiek ander land buiten Nederland.

We laten je online meteen zien welke domeinnamen en welke extensies er beschikbaar zijn en welke kosten daarbij horen. En kom je een extensie waar je naar op zoek bent online niet tegen? Vertel ons waar je naar zoekt in de domeinnaam check, dan zoeken we voor je uit wat de mogelijkheden zijn en hoe je daar toch gebruik van kunt maken.

Domein naam check

Wil je een domein naam check doen of zoeken naar een specifiek domein waar je gebruik van wilt maken? Domeinnaam registreren waar? Wij maken het je online makkelijk. Vul in wat je zoekt en bekijk de mogelijkheden om het domein meteen te registreren. Wij gaan er voor je mee aan de slag, zodat je er snel gebruik van kunt maken voor jouw website.

Vragen over jouw eigen website, hoeveel een domeinnaam kost of onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 397 1414, stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info