.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€1.75 €19.25

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info


.EU domeinnaam

eurid .eu domeinnaam

Het is de standaard voor internationale websites in Europa. Die je bijvoorbeeld in Nederland én in België kunt gebruiken, net als in de andere Europese landen.

De extensie is nog niet zo lang beschikbaar als die van landen zoals Nederland en België. Toch gebruiken steeds meer bedrijven de .EU domeinnaam, waardoor het verstandig is om die nu alvast vast te leggen. Als je een nieuwe website wilt starten of als je al gebruik maakt van een NL of BE-domein.

Let op: registreer je een .eu-domeinnaam voor jouw bedrijf? Het is verstandig om ook de COM domeinnaam te claimen. Je voorkomt daarmee dat iemand anders dit kan doen.

Wat is een .EU domeinnaam?

De .EU domeinnaam is een innovatieve keuze, waarmee je uitstraalt Europees zaken te doen. In één of meerdere landen van de Europese Unie. Het straalt uit dat je de verbinding aan wilt gaan en bovendien dat je internationaal georiënteerd bent.

  • • Europees e-mailadres
  • Wil je Europese klanten of andere relaties mailen met een adres dat daar goed bij past? Als je kiest voor een .EU domeinnaam kun je ook gebruik maken van e-mailadressen die eindigen op .eu.

  • • Forwarding naar een andere website
  • Wil je er met de .EU domeinnaam voor zorgen dat je een Europese uitstraling kunt gebruiken? Registreer het domein, ook als je bezoekers daarna door wilt sturen naar bijvoorbeeld een .nl- of .be-domeinnaam.

 

Online registreren: check of de domeinnaam vrij is

Je kunt online eenvoudig zelf controleren of je gebruik kunt maken van de Europese domeinnaam. En blijkt dat het geval te zijn? Dan kun je de naam meteen registreren, waarna je er snel gebruik van kunt maken. Bovendien kun je het domein combineren met onze hostingpakketten, om een website of webshop te starten.

.EU domeinnaam registreren: laagste prijs

Wil je op een goedkope manier gebruik maken van een .EU domeinnaam? Wij zorgen ervoor dat je daar een lage prijs voor betaalt, terwijl we er natuurlijk meteen mee aan de slag gaan. Je bent vervolgens minimaal een jaar lang eigenaar van de domeinnaam, waarna je dat uiteraard makkelijk kunt verlengen.

Vragen over de Europese domeinnaam? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Populaire extensies

- .NL domeinnaam
- .BE domeinnaam
- .EU domeinnaam
- .COM domeinnaam

Overige Extensies

- .AMSTERDAM domeinnaam
- .DE domeinnaam
- .NU domeinnaam
- .NET domeinnaam
- .ORG domeinnaam
- .INFO domeinnaam
- .CO.UK domeinnaam
- .BIZ domeinnaam
- .FR domeinnaam
- .IT domeinnaam
- .ES domeinnaam
Meer extensies zijn beschikbaar
Neem contact met ons op.

Registreer je gewenste .EU domeinnaam nu!Gratis .EU domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.