.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€1.75 €19.25

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info


.NL domeinnaam

SIDN .nl domeinnaam

Het is de beste keuze voor een Nederlandse website. Met een voor bezoekers betrouwbare uitstraling in Nederland, waarmee je bovendien goed kunt scoren in zoekmachines zoals Google.

Je kunt de domeinnaam die eindigt op .nl eenvoudig online registreren, gewoon door zelf te controleren of het domein dat je wilt gebruiken nog vrij is. Wij gaan er dan meteen voor je mee aan de slag, zodat je er snel gebruik van kunt maken.

Let op: registreer je een .nl-domeinnaam voor jouw bedrijf? Het is verstandig om ook de EU domeinnaam en eventueel COM domeinnaam te claimen. Je voorkomt daarmee dat iemand anders dit kan doen.

Wat is een .NL domeinnaam?

Een .NL domeinnaam is een Nederlands domein, dankzij de .nl waarmee het eindigt. Dit is het Top Level van het domein, dat volgt op de naam die je zelf kiest.

Tip: uiteraard is een .nl-domeinnaam ook gewoon van buiten Nederland bereikbaar. De website is vanaf heel de wereld beschikbaar, maar heeft door het domein een Nederlandse uitstraling.

Je kunt de .NL domeinnaam bovendien gebruiken voor:

  • • Nederlands e-mailadres
  • Wil je klanten of andere relaties mailen met een Nederlands e-mailadres? Net als de rest van het domein eindigen ook de e-mailadressen die je aanmaakt op .nl.

  • • Forwarding naar een andere website
  • Gebruik je een ander (internationaal) domein, maar wil je Nederlandse bezoekers graag in het Nederlands benaderen? Gebruik een .nl-domeinnaam, die je kunt forwarden naar de echte website.

 

Online registreren: check of de domeinnaam vrij is

Je kunt gewoon online controleren middels onze domeinnaam check of de .NL domeinnaam die je wilt registreren nog vrij is. Daarmee zorg je ervoor dat je die ook meteen vast kunt leggen, eventueel samen met een van onze hostingpakketten. Wij gaan er dan voor je mee aan de slag.

.NL domeinnaam registreren: beste prijs

Wil je een goedkope .NL domeinnaam registreren? Wij zorgen ervoor dat je de beste prijs betaalt en er meteen gebruik van kunt maken. Dus registreer nu, dan gaan wij er direct mee aan de slag.

Vragen over een .NL domeinnaam? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Populaire extensies

- .NL domeinnaam
- .BE domeinnaam
- .EU domeinnaam
- .COM domeinnaam

Overige Extensies

- .AMSTERDAM domeinnaam
- .DE domeinnaam
- .NU domeinnaam
- .NET domeinnaam
- .ORG domeinnaam
- .INFO domeinnaam
- .CO.UK domeinnaam
- .BIZ domeinnaam
- .FR domeinnaam
- .IT domeinnaam
- .ES domeinnaam
Meer extensies zijn beschikbaar
Neem contact met ons op.

Registreer je gewenste .NL domeinnaam nu!Gratis .NL domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.