Ons Managed WordPress Hostingpakket

Managed WordPress Hosting, 100% veilige managed hosting

€27.45/maand

  • MANAGED WORDPRESS HOSTING PAKKET
  • 15 GB Schijfruimte
  • WordPress onderhoud (updates e.d.)
  • 1 gratis .NL of .EU domeinnaam
  • Commercieel SSL Certificaat (DV)
  • 24/7 uptime monitor
Bestel NU


Managed WordPress hosting: alles 100% goed geregeld

managed wordpress hosting

Managed WordPress hosting is speciaal bedoeld voor succesvolle blogs en websites. Dus zoek je naar meer snelheid, meer e-mailadressen en meer MySQL-databases? Als je het belangrijk vindt dat alles goed geregeld wordt, zonder dat jij er omkijken naar hebt is managed hosting de beste oplossing. Wij verzorgen de hosting, zodat jij je druk kunt maken om wat er op de website staat, met wie je samenwerkt en hoe je jouw bezoekers blijft inspireren.

Voor succesvolle websites

Met managed WordPress hosting hoef je zelf zo min mogelijk te regelen. Het is de volgende stap na reguliere hosting, waarbij je zelf een aantal zaken instelt. Dus heb je daar altijd gebruik van gemaakt, maar merk je dat het je nu boven het hoofd groeit? Als je moeite ervaart met jouw e-mail, met de databases of bijvoorbeeld met de snelheid nemen we het graag van je over.

We houden van websites die succes boeken, bijvoorbeeld op basis van WordPress. Daarom bieden we managed hosting aan, speciaal voor de succesvolle blogs en websites die het graag professioneler aanpakken.

Tip: twijfel je tussen de verschillende pakketten voor managed WordPress hosting? We adviseren je graag. Vertel ons hoe je de website gebruikt, waar je veel tijd aan kwijt bent en hoe je dat wilt oplossen. Wij zorgen dan voor het pakket dat daar het best bij past, zodat jij je weer op de voorkant van de website kunt richten.

Goed geregeld: zonder omkijken

Managed WordPress hosting garandeert je meer professionaliteit. Bovendien is dat niet alles, omdat we daar natuurlijk ook de service bij doen. Je krijgt uitstekende WordPress-support. Dus is er iets aan de hand en krijg je het zelf niet opgelost? Of wil je daar niet eens naar kijken, omdat je liever een professional aan het werk laat? Wij zorgen ervoor dat het werkt. En dat het blijft werken, bijvoorbeeld door problemen vroegtijdig te herkennen en daar alvast op in te spelen.

Managed WordPress hosting: alles goed geregeld

Met managed WordPress hosting is alles gewoon goed geregeld. Wij doen het beheer van de hosting, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Dus loop je tegen de limieten van jouw pakket aan? Of zien we dat het beter kan, door een instelling te veranderen? Dat is wat we actief voor je doen. Jij kunt erop vertrouwen dat de website altijd bereikbaar is, razendsnel werkt en het doet zoals je bedoeld hebt.

Vragen over managed WordPress hosting, standaard WordPress hosting of onze andere diensten? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!