quote

Wij doen tot volle tevredenheid al 20 jaar zaken met X-site. Tientallen domeinen hebben zij onder beheer en voor diverse werkmaatschappijen hebben wij (grote) sites daar draaien. Mochten er oplossingen nodig zijn, dan is het altijd snel geregeld. Super. Ook iemand met hart voor de zaak. Dat merk je! M. Wolf, directeur Breedveld.com

“ M. Wolf ”

quote

Al jaren klant en wordt altijd tip top geholpen... met kleine of grote vragen, altijd direct een oplossing. TOP!

“ Ministry of MEDIA :: ”

quote

Wij zijn al héél lang klant hier, en hebben ook al diverse vrienden en kennissen naar Eigen Domein verwezen. Niet alleen vanwege de prima prijs / kwaliteit verhouding, maar vooral voor de perfecte service. Altijd snelle hulp als je even ergens niet uitkomt, gewoon af! Thanx Mike!!!

“ Rob Frauenfelder ”

Bij nieuwe klanten zal de bestelling handmatig worden gecontroleerd en behouden wij ons het recht voor pas te leveren na ontvangst van de betaling.

De gratis 1e domeinnaam is gebaseerd op de .NL registratie prijs, overige extensies hebben een meerprijs.

Backup met 7 dagen retentie.
Backup herstellen vanwege eigen fout is niet inbegrepen.

Er kunnen geen rechten ontleend worden op de geplaatste tekst en genoemde prijzen. Spelfouten en typefouten zijn voorbehouden.
De contractperiode is de minimale looptijd van de hosting dienst (1 jaar), de looptijd van een domeinnaam is altijd 1 jaar.
Uitbreidingen lopen gelijk met de contract periode.