Over ons: hostingspecialist met 24+ jaar ervaring

EIGEN-DOMEIN is jouw specialist voor domeinen en hosting. We hebben meer dan 24 jaar ervaring, dankzij ons oog voor kwaliteit en support. Het zijn die eigenschappen die klanten bij ons waarderen.

We verzorgen de hosting en domeinnamen voor grote en kleine ondernemers, net als voor particulieren met een eigen website. Daarvoor gebruiken we snelle service, bieden we uitstekende service en verzorgen we e-mail die vlekkeloos werkt.

Geen gedoe: wij zorgen dat het werkt

Hosting, domeinnamen en e-mail: een technisch verhaal dat gewoon moet werken. Dat is daarom precies waar we voor zorgen. Wij voorkomen gedoe en zorgen ervoor dat jij er zonder technische kennis volledig op kunt vertrouwen.

En heb je vragen? Dan staan we natuurlijk voor je klaar. In gewonemensentaal, dus op een manier zodat jij het meteen begrijpt.

Deskundige service en optimale prestaties

We staan dagelijks voor je klaar via e-mail. Je krijgt snel antwoord op jouw vragen. Bovendien hebben we de veelgestelde vragen alvast voor je beantwoord. De kans is groot dat je daar meteen het antwoord vindt dat je zoekt.

Websites op basis van onze hosting en domeinnamen werken razendsnel. We verzorgen de websites en webshops voor bedrijven, overheden, bloggers, verenigingen, particulieren en (web)winkels.

  • Bedrijven
  • Overheden
  • Bloggers
  • Verenigingen
  • Particulieren
  • Webshops
Veelgestelde Vragen

Wie zijn wij?

EIGEN-DOMEIN is een merk van X-Site Internet Services. We zijn sterk in shared hosting, domeinnamen en SSL. Met meer dan 24 jaar technische ervaring weten we hoe we optimale betrouwbaarheid moeten garanderen.

EIGEN-DOMEIN biedt jou:

- 24+ jaar ervaring
- Betrouwbare Service
- Veiligheid en Performance
- Diverse hostingpakketten
- WordPress Hosting
- Webshop Hosting
- Spamfiltering van SpamExperts
- Flexibiliteit en Maatwerk
- Hulp om een Website te maken
- Hulp bij SEO, backlinks en SEO teksten
- Klantvriendelijkheid

quote

21 jaar heeft eigen Domein ‘X-Site Webhosting’ de hosting voor mijn bedrijf verzorgd. Probleempjes aanvragen ondersteuning werden binnen meestal binnen 8 uur geregeld. Ook de uptime van de servers was grandioos. In de 21 jaar misschien totaal 2 dagen plat gelegen. Mijn complimenten hiervoor. Al met al een bedrijf waar je als klant op kan bouwen. Ik ben altijd zeer tevreden geweest. Mike bedankt voor de zeer goede service al die jaren.

“ Henk Opperman ”

quote

(Vertaald door Google) Ik raad deze website-host van harte aan. We zijn al meer dan 15 jaar bij hen. De bediening is uitstekend en vriendelijk. Eventuele technische problemen worden altijd snel en gewetensvol afgehandeld en we krijgen een uitleg die zeer op prijs wordt gesteld. Hun tarieven zijn concurrerend en stabiel - nog een sterk punt! (Origineel) I thouroughly recommend this website host. We have been with them for over 15 years. The service is excellent and friendly. Any technical issues are always dealt with swiftly and conscientiously and we receive an explanation which is highly appreciated. Their rates are competitive and stable - another strong point !

“ Clare Rondeau ”

quote

Wij zijn al héél lang klant hier, en hebben ook al diverse vrienden en kennissen naar Eigen Domein verwezen. Niet alleen vanwege de prima prijs / kwaliteit verhouding, maar vooral voor de perfecte service. Altijd snelle hulp als je even ergens niet uitkomt, gewoon af! Thanx Mike!!!

“ Rob Frauenfelder ”

Meer informatie over ons

Alle vragen beantwoord. Onze regels en beleid.