Automatische verlenging

Tevreden met jouw hosting en/of domeinnaam? We zullen jouw domeinnaam en hostingpakket jaarlijks automatisch verlengen. Je ontvangt steeds één maand voor het einde van de looptijd een factuur voor de volgende contracttermijn. Wil je opzetten? Doe dat dan uiterlijk één maand voor de automatische verlenging, zodat we het nog op tijd voor je kunnen verwerken.

Verhuizen naar een andere provider

Wil je jouw domeinnaam verhuizen naar een andere provider? Beëindig jouw contract via het klantenpaneel. Daar staat de token of authorization-key vermeld.

Laat ons vervolgens schriftelijk, met een brief of via e-mail, weten dat je de domeinnaam wilt verhuizen.

Let op: geef de verhuizing minimaal 14 dagen voor het eind van de looptijd door. Houd er rekening mee dat een verhuizing tot 7 dagen kan duren.

Opzegging: hosting en/of domeinnaam

Wil je jouw contract voor hosting of een domeinnaam opzeggen? Dat doe je in het klantenpaneel.

Opzegtermijn

Houd rekening met onze opzegtermijn. We verlengen jouw producten steeds automatisch met 1 jaar. Je ontvangt de factuur ruim 1 maand voordat we verlengen, 14 dagen voor deze factuur versturen wij een aankondiging van verlenging. Zorg dat jouw opzegging minimaal 1 maand voor het eind van de looptijd bij ons binnen is.

Wet Van Dam

Ben je particulier klant bij ons? Sinds 1 december 2011 geldt de Wet Van Dam. Na de eerste contracttermijn mag je het contract per maand opzeggen.

We zullen het contract standaard automatisch met een jaar voor je verlengen. Als je daarna wilt opzeggen kan dat dus met een maand opzegtermijn. Jouw contract eindigt in dat geval op dezelfde dag dat je opzegt, een maand later.

 

Heb je vragen over jouw contract en de looptijd? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!