.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info

Domeinnaam forwarden?

De beste manier om een domein te registreren en dat te laten verwijzen naar een andere domeinnaam. Bijvoorbeeld als je een korter of makkelijker webadres wilt gebruiken of als je merkt dat veel bezoekers het domein verkeerd intypen.

Er zijn allerlei redenen voor het forwarden van een domeinnaam. Waar je goedkoop gebruik van kunt maken, dankzij de voordelige pakketten die we daarvoor beschikbaar hebben.

Waarom forwarden? De mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden van forwarden? We zetten er een paar voor je op een rij:

  • • Korter of makkelijker webadres
    Merk je dat veel bezoekers de domeinnaam te lang vinden? Of wil je bezoekers via een eenvoudige URL verwijzen naar een specifieke (landings)pagina op de website? Handig bij campagnes en als je merkt dat het officiële webadres te lastig blijkt. Door een korter of makkelijker webadres te forwarden stuur je bezoekers automatisch door naar waar ze naar op zoek zijn.
  • • Domeinnamen die op elkaar lijken
    Typen sommige bezoekers jouw domeinnaam verkeerd in, omdat het lastig te spellen is of omdat er andere termen op lijken? Registreer een domeinnaam zowel met als zonder een liggend streepje (-) of gebruik verschillende manieren van spellen, waarmee je garandeert dat bezoekers altijd bij jou terechtkomen.
  • • Product als domeinnaam
    Heb je een product dat veel populariteit kent of waar de vraag sterk naar toeneemt? Het is de moeite waard om er een domeinnaam voor te registreren. Als beste keuze om zeker te weten dat bezoekers bij jou uitkomen.

Goedkoop met professionele betrouwbaarheid

We forwarden jouw domein met professionele betrouwbaarheid. Daarvoor maken we gebruik van een failover- en storagediensten, op basis van High Performance SAS RAID 6. Je kunt rekenen op de beste technische service, ook als je daar zelf geen ervaring mee hebt of kennis van hebt.

We forwarden razendsnel en zonder omkijken, waarmee jij zeker weet dat je kunt doorverwijzen naar de domeinnaam die je voor de website gebruikt.

Domeinnaam forwarden: online aanbieding

Een domeinnaam forwarden? Je kunt die online registreren en laten doorverwijzen. Uiteraard voor een scherpe online prijs, waarmee je profiteert van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Zodat je weinig betaalt, en je bezoekers eenvoudig doorverwijst naar het domein of de pagina die je ze wilt laten bezoeken.

Vragen over het forwarden van jouw domeinnaam? Bel ons op telefoonnummer 024 397 1414, stuur ons een e-mail naar [email protected] of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

Bestel je Domeinnaam Forward pakketEen compleet domeinnaam forward hostingpakket met alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.