.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€1.75 €19.25

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info


Domeinnaam forwarden?

domeinnaam forwarden

De beste manier om een domein te registreren en dat te laten doorlinken naar een andere domeinnaam. Bijvoorbeeld als je een korter of makkelijker webadres wilt gebruiken of als je merkt dat veel bezoekers het domein verkeerd intypen.

Er zijn allerlei redenen voor het forwarden van een domeinnaam, zoals het gebruik als eigen e-mail domein. Waar je goedkoop gebruik van kunt maken, dankzij de voordelige pakketten die we daarvoor beschikbaar hebben.

Waarom forwarden? De mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden van forwarden? We zetten er een paar voor je op een rij:

  • • Korter of makkelijker webadres
  • Merk je dat veel bezoekers de domeinnaam te lang vinden? Of wil je bezoekers via een eenvoudige domeinnaam doorverwijzen naar een specifieke (landings)pagina op de website? Handig bij campagnes en als je merkt dat het officiële webadres te lastig blijkt. Door een kortere of makkelijkere domeinnaam door te linken stuur je bezoekers automatisch door naar waar ze naar op zoek zijn.

  • • Domeinnamen die op elkaar lijken
  • Typen sommige bezoekers jouw domeinnaam verkeerd in, omdat het lastig te spellen is of omdat er andere termen op lijken? Registreer een domeinnaam die nog vrij is zowel met als zonder een liggend streepje (-) of gebruik verschillende manieren van spellen, waarmee je garandeert dat bezoekers altijd bij jou terechtkomen.

  • • Product als domeinnaam
  • Heb je een product dat veel populariteit kent of waar de vraag sterk naar toeneemt? Het is de moeite waard om er een domeinnaam voor te registreren. Als beste keuze om zeker te weten dat bezoekers bij jou uitkomen.

  • • Bestaande domeinnaam
  • Heb je een bestaande domeinnaam met web verkeer en de nodige backlinks dan kan het van belang zijn deze middels een 301 forward door te linken naar een andere of nieuwe domeinnaam.

 

Nieuwe domeinnaam doorlinken aan bestaande website

domeinnaam doorlinken

Wil je een nieuwe domeinnaam doorlinken aan een bestaande website? Je kunt dat doen op het moment dat de nieuwe website nog niet live is. Het voorkomt dat bezoekers niets te zien krijgen. Of dat je ze alleen kunt aangeven dat er uiteindelijk een nieuwe website komt. In plaats daarvan stuur je ze door naar de website die je wel al hebt.

En komt er helemaal geen nieuwe website? Dan kun je een nieuwe domeinnaam koppelen aan een bestaande website, bijvoorbeeld om spelfouten te voorkomen. Gebruik een domein met een spelfout of een andere manier van opschrijven. Als gebruikers die URL intypen komen ze ook uit op de website waar je naar doorverwijst. Dat voorkomt dat bezoekers verkeerd terecht komen of niet zien waar ze uiteindelijk moeten zijn.

Goedkoop met professionele betrouwbaarheid

We forwarden jouw domein met professionele betrouwbaarheid. Daarvoor maken we gebruik van een failover- en storagediensten, op basis van High Performance SAS RAID 6. Je kunt rekenen op de beste technische service, ook als je daar zelf geen ervaring mee hebt of kennis van hebt.

We forwarden razendsnel en zonder omkijken, waarmee jij zeker weet dat je kunt doorverwijzen naar de domeinnaam die je voor de website gebruikt.

Domeinnaam doorverwijzen: online aanbieding

Een domeinnaam doorverwijzen of een domeinnaam kopen zonder hosting? Je kunt die online registreren en laten doorverwijzen. Uiteraard voor een scherpe online domein prijs, waarmee je profiteert van onze aantrekkelijke aanbiedingen. Zodat je weinig betaalt, en je bezoekers eenvoudig doorverwijst naar het domein of de pagina die je ze wilt laten bezoeken.

Vragen over het forwarden van jouw domeinnaam, het vastleggen van een domeinnaam of het verhuizen van een domeinnaam? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Bestel je Domeinnaam Forward pakketEen compleet domeinnaam forward hostingpakket met alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.