SEO teksten laten schrijven door een sterke tekstschrijver?

seo teksten

Met goede teksten voor SEO optimaliseer je de website. Dus wil jij de huidige teksten laten nakijken, nieuwe teksten laten schrijven of een compleet contentplan laten maken? Het is de beste manier om de vindbaarheid te verbeteren, bijvoorbeeld om de Google Ads-kosten omlaag te brengen.

SEO copywriting

SEO copywriting combineert twee belangrijke doelstellingen: een leesbaar verhaal voor bezoekers én goede optimalisatie voor Google en andere zoekmachines. De teksten bevatten de belangrijke zoektermen. Tegelijkertijd staat er een sterk verhaal. De tekst heeft een kop, een body en een staart, waardoor het de aandacht van bezoekers trekt, vasthoudt en naar actie converteert.

Goede SEO copywriting vraagt om een gedegen zoekwoordenonderzoek, een contentplan en daarna de teksten. In die volgorde lukt het om de belangrijke zoektermen te verwerken. Ondertussen zorgt de SEO copywriter voor een goed verhaal. Dat wordt steeds belangrijker, omdat ook Google en andere zoekmachines herkennen of content van goede kwaliteit is.

Schakel een tekstschrijver in voor SEO copywriting. Op die manier verbetert de vindbaarheid van de website. Tegelijkertijd staat er een goed verhaal, dat bezoekers overtuigt om contact op te nemen of een aanvraag of aankoop te doen.

Sterke teksten voor een scherp tarief

Google rangschikt websites op basis van hun kwaliteit. Dus wil jij hoger in Google komen? Dan is het belangrijk om de juiste zoektermen te gebruiken én om sterke teksten te (laten) schrijven. Dat kun je zelf doen, maar makkelijker is het om daarvoor een ervaren tekstschrijver in te schakelen.

Dat hoeft gelukkig niet duur te zijn, zeker niet als je aan de slag wilt met een groter aantal pagina’s.

Volgens de Google-richtlijnen

De SEO tekstschrijver schrijft netjes volgens de Google-richtlijnen. Bovendien kun je rekenen op een sterke tekst, die net zo makkelijk leest als deze pagina. Dat wordt steeds belangrijker, omdat je jouw bezoekers daarmee de meeste online waarde biedt.

Je laat SEO teksten schrijven door een schrijver die ervaring heeft, zodat je daar volledig op kunt vertrouwen. Uiteraard werkt er een schrijver aan de teksten die goed begrijpt waar het over moet gaan en die affiniteit heeft met het onderwerp.

Tip: bekijk ook onze 3 SEO tips voor 2021

SEO teksten laten schrijven door een tekstschrijver

Wil je SEO teksten laten schrijven door een tekstschrijver? Wij zorgen ervoor dat je kunt rekenen op sterke teksten, die de vindbaarheid van jouw website verbeteren. En wil je meteen bouwen aan het online linkprofiel? Ook daarmee kunnen we je uitstekend helpen.

Vragen over SEO teksten of onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 397 1414, stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!