.nl

€12.50 €17.50

Meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.de

€25.00 €30.00

Meest gekozen extensie in Duitsland

Registreer

.es

€17.50 €20.00

Meest gekozen extensie in Spanje

Registreer

.be

€15.00 €17.50

Meest gekozen extensie in België

Meer info

.co.uk

€35.00 €37.50

Meest gekozen extensie in Engeland

Registreer

.org

€15.00 €17.50

Voor non-profit organisaties

Registreer

.eu

€17.50 €20.00

Voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.it

€17.50 €20.00

Meest gekozen extensie in Italië

Registreer

.net

€15.00 €17.50

Voor netwerk bedrijven

Registreer

.com

€16.75 €19.25

Populairste commerciële extensie

Meer info

.fr

€17.50 €20.00

Meest gekozen extensie in Frankrijk

Registreer

.info

€15.00 €17.50

Websites met informatief karakter

Registreer


Domeinnaam registreren?

domeinnaam registreren

Je betaalt online een scherpe prijs of kunt er zelfs helemaal gratis gebruik van maken. Registreer jouw .nl-, .be-, .com- of een ander domein en zorg er daarmee voor dat je jouw bezoekers online kunt ontvangen.

De domeinnaam is de naam van jouw website, die we voor je koppelen aan het IP-adres. Dat betekent dat jij en andere bezoekers het domein kunnen intypen of aanklikken, om de website of de online applicatie te bezoeken.

Domeinnaam met .nl of andere extensie

Je kunt een je eigen domeinnaam registreren met een .nl-extensie, net als met .be, .eu, .com en allerlei andere extensies. Je hebt de keuze uit een breed assortiment, waarmee je zeker weet dat je gebruik kunt maken van de extensie die je wilt.

Uiteraard betaal je daarvoor altijd een scherpe prijs, zelfs als je zoekt naar .de, .co.uk, .it en de andere minder gebruikelijke extensies. En zoek je een extensie voor de domeinnaamregistratie die er online niet bij staat? De kans is groot dat we je er toch goed mee van dienst kunnen zijn.

Goedkope of gratis domeinnaam

Je kunt online een goedkope domeinnaam registreren, waarmee je voorkomt dat je daarvoor te veel betaalt. In plaats daarvan zijn we je op een voordelige manier van dienst. Met een domeinnaam die je 1 jaar of langer kunt gebruiken, tot je die weer opzegt.

En kies je naast de domeinnaam ook voor een van onze hostingpakketten? De domeinnaam is helemaal gratis, ook als je alleen de domeinnaam forward, waardoor je daar geen kosten voor hoeft te maken. Het is de goedkoopste manier om het domein voor jouw website te regelen, waarbij je gebruik kunt maken van onze betrouwbare, snelle en betaalbare hosting.

Domeinnaam met streepje

De domeinnaam registreren zonder streepje: is die sterker of juist minder sterk dan met het streepje? Een aantal jaren terug wisten zoekmachines nog niet goed om te gaan met meerdere woorden achter elkaar. De website www.ditiseenwebsite.nl ging dan over ‘ditiseenwebsite’, dus iets onverklaarbaars. Het was toen een beter idee om www.dit-is-een-website.nl te registreren. Daar konden de zoekmachines wel wat van maken, namelijk ‘dit is een website’.

Inmiddels zijn de zoekmachines een stuk slimmer geworden. Je kunt een domeinnaam met een streepje registreren, maar dat is niet meer noodzakelijk. En sterker nog, vaak leidt het streepje alleen maar tot afleiding, vooral als het niet nodig is voor de leesbaarheid. Schrijf de URL liever gewoon aan elkaar, als die beschikbaar is. Je kunt een streepje gebruiken als het daarmee wel lukt om bijvoorbeeld een .nl-domein te registreren.

Domeinnaam registreren: snel en zonder problemen

Wil je snel en zonder problemen jouw domeinnaam registreren die vrij is? We maken het je online graag makkelijk en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. Door er meteen voor je mee aan de slag te gaan en het in orde te maken, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Bepaal wat je wilt gebruiken als Second-level (bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam) en welk Top-level je wilt vastleggen. Een .nl of .eu-domein is gebruikelijk in Nederland, terwijl je met een .com-domein ook in het buitenland zaken kunt doen.

Tip: is het .nl of .com-domein beschikbaar voor jouw bedrijfsnaam? Je kunt tal van andere Top-levels registreren, waarmee je toch de domeinnaam kunt gebruiken die je zoekt.

Vragen over het registreren of verhuizen van jouw domeinnaam? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Registreer je gewenste domeinnaam nu!Gratis domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.