.nl

€12.50 €17.50

Meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.de

€25.00 €30.00

Meest gekozen extensie in Duitsland

Registreer

.es

€17.50 €20.00

Meest gekozen extensie in Spanje

Registreer

.be

€15.00 €17.50

Meest gekozen extensie in België

Meer info

.co.uk

€35.00 €37.50

Meest gekozen extensie in Engeland

Registreer

.org

€15.00 €17.50

Voor non-profit organisaties

Registreer

.eu

€17.50 €20.00

Voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.it

€17.50 €20.00

Meest gekozen extensie in Italië

Registreer

.net

€15.00 €17.50

Voor netwerk bedrijven

Registreer

.com

€15.00 €17.50

Populairste commerciële extensie

Meer info

.fr

€17.50 €20.00

Meest gekozen extensie in Frankrijk

Registreer

.info

€15.00 €17.50

Websites met informatief karakter

Registreer

Domeinnaam registreren?

Je betaalt online een scherpe prijs of kunt er zelfs helemaal gratis gebruik van maken. Registreer jouw .nl-, .be-, .com- of een ander domein en zorg er daarmee voor dat je jouw bezoekers online kunt ontvangen.

De domeinnaam is de naam van jouw website, die we voor je koppelen aan het IP-adres. Dat betekent dat jij en andere bezoekers het domein kunnen intypen of aanklikken, om de website of de online applicatie te bezoeken.

Domeinnaam met .nl of andere extensie

Je kunt een domeinnaam registreren met een .nl-extensie, net als met .be, .eu, .com en allerlei andere extensies. Je hebt de keuze uit een breed assortiment, waarmee je zeker weet dat je gebruik kunt maken van de extensie die je wilt.

Uiteraard betaal je daarvoor altijd een scherpe prijs, zelfs als je zoekt naar .de, .co.uk, .it en de andere minder gebruikelijke extensies. En zoek je een extensie voor de domeinnaamregistratie die er online niet bij staat? De kans is groot dat we je er toch goed mee van dienst kunnen zijn.

Goedkope of gratis domeinnaam

Je kunt online een goedkope domeinnaam registreren, waarmee je voorkomt dat je daarvoor te veel betaalt. In plaats daarvan zijn we je op een voordelige manier van dienst. Met een domeinnaam die je 1 jaar of langer kunt gebruiken, tot je die weer opzegt.

En kies je naast de domeinnaam ook voor een van onze hostingpakketten? De domeinnaam is helemaal gratis, ook als je alleen de domeinnaam forward, waardoor je daar geen kosten voor hoeft te maken. Het is de goedkoopste manier om het domein voor jouw website te regelen, waarbij je gebruik kunt maken van onze betrouwbare, snelle en betaalbare hosting.

Domeinnaam registreren: snel en zonder problemen

Wil je snel en zonder problemen jouw domeinnaam registreren? We maken het je online graag makkelijk en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. Door er meteen voor je mee aan de slag te gaan en het in orde te maken, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Vragen over het registreren van jouw domeinnaam? Bel ons op telefoonnummer 024 397 1414, stuur ons een e-mail naar [email protected] of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

Registreer je gewenste domeinnaam nu!Gratis domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.