.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€1.75 €19.25

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info


Je eigen domeinnaam registreren?

je eigen domeinnaam

Het is de beste manier om jouw website te beginnen, waarvoor je waarschijnlijk al een naam in gedachten hebt. Wij helpen je die naam online vast te leggen, zodat jij en andere bezoekers de website kunnen benaderen. Doe meteen je domeinnaam check.

Uiteraard kun je jouw eigen naam registreren, eventueel met een koppelteken (-) of in combinatie met andere woorden die je graag wilt toevoegen. En gaat het om een eigen domeinnaam voor een bedrijf, een merk of misschien een product? Net als voor een vereniging, een stichting en andere initiatieven bepaal je zelf waar je gebruik van wilt maken.

Wij zorgen ervoor dat je jouw eigen domeinnaam kunt vastleggen. Je kunt die online registreren, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan om het in orde te maken.

Waarom een eigen domein?

Benieuwd waarom je een eigen domeinnaam zou registreren? We zetten een paar goede redenen voor je op een rij:

  • • Online aan de slag
  • Heb je een winkel of ben je al langer bezig met een project? Door je eigen domeinnaam te registreren kun je de naam ook online vastleggen. Dat is handig als extra kanaal of om meer publiek te bereiken, met een website die iedereen kan bezoeken.

  • • Bouwen aan een nieuw merk
  • Wil je bouwen aan een nieuw merk of starten met een leuke hobby of misschien een online ondernemersdroom? Je eigen domeinnaam registreren is dan een belangrijke eerste stap, waarmee je een goede basis legt.

  • • Voorkomen dat iemand anders het doet
  • Denk je aan een bepaalde (bedrijfs)naam en wil je voorkomen dat iemand anders die vastlegt of gebruiken als e-mail domein? Of wil je graag je eigen domeinnaam registreren voor je eigen naam? Zorg ervoor dat je eerder bent dan anderen, omdat de naam maar door één persoon kan worden vastgelegd.

 

De mogelijkheden: .nl, .be, .eu en meer

Wil je jouw eigen domeinnaam registreren? Dat kan uiteraard met de extensie die je wilt. Dus ga je voor .nl domeinnaam, voor .be domeinnaam of misschien .eu? Je kunt daarnaast natuurlijk gebruik maken van .com en alle andere extensies waar je naar op zoek bent.

Tip: zoek je een extensie die je online bij ons niet tegenkomt? Neem contact op, omdat we je er waarschijnlijk toch mee kunnen helpen.

Je eigen domeinnaam kopen

Je kunt online je eigen domeinnaam kopen door die te registreren. Wij leggen de naam voor je vast, waarna je daar gebruik van kunt maken voor jouw website of online applicatie. Uiteraard kan je ook een domeinnaam kopen zonder hosting

Vragen over je eigen domeinnaam en hoe je die kunt registreren? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Registreer je gewenste domeinnaam nu!Gratis domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.