.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€1.75 €19.25

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info


.BE domeinnaam

.be domeinnaam

Het is de beste keuze voor een website in België. Je maakt gebruik van de naamcode van dat land, die geldt voor zowel Vlaanderen als Wallonië.

Ben je actief in meerdere landen, tot aan de Verenigde Staten of de andere kant van de wereld aan toe? Met een domeinnaam die eindigt op .com maak je dan een uitstekende keuze. Zodat je zowel in Nederland als ook in het buitenland kunt Het grote voordeel van een domeinnaam met .be is dat het vertrouwen wekt bij de bezoekers die je wilt ontvangen. Ze zien de .BE domeinnaam als een betrouwbare keuze, waarmee je het signaal afgeeft dat jij je richt op de Belgische markt waarin zij zich bevinden.

Bijkomend voordeel is dat ook Google goed kijkt naar de extensie van een domeinnaam. Een .be-domein zal het daarom gemiddeld genomen beter doen in België, dan wanneer je kiest voor bijvoorbeeld .info of .net.

Let op: registreer je een .be-domeinnaam voor jouw bedrijf? Het is verstandig om ook de COM domeinnaam en eventueel EU domeinnaam te claimen. Je voorkomt daarmee dat iemand anders dit kan doen.

Wat is een .BE domeinnaam?

Een .BE domeinnaam is officieel een domein met de Belgische landcode als Top Level. Dit is het laatste deel van de domeinnaam, die in dit geval eindigt op .be. Het is de gebruikelijke keuze voor België, waarmee je bovendien profiteert van een paar belangrijke extra’s:

  • • Belgisch e-mailadres
  • Wil je ook een e-mailadres bij de website gebruiken? Ook die eindigt op .be, zodat je ook daarmee het vertrouwen kunt uitstralen dat voor bezoekers en klanten belangrijk is.

  • • Forwarding naar een andere website
  • Wil je een Belgisch websiteadres delen, waarmee je verwijst naar een niet-Belgisch domein? Je kunt een .BE domeinnaam registreren, waarmee je bezoekers doorstuurt naar de website waar het je echt om gaat.

 

registreren: check of de domeinnaam vrij is

Benieuwd of de .BE domeinnaam waar je gebruik van wilt maken nog vrij is? Je kunt dat gewoon online checken. Als je de domeinnaam registreert kun je er natuurlijk ook voor kiezen om daar meteen een pakket voor hosting bij af te nemen. In dat geval is de domeinnaam voor .be zelfs bijna gratis, waardoor je daar op een extra voordelige manier gebruik van kunt maken.

.BE domeinnaam registreren: laagste prijs

Wil je een .BE domeinnaam registreren? Dat kan online voor de laagste prijs. Bovendien is het heel snel geregeld, omdat wij er meteen voor je mee aan de slag gaan.

Heb je vragen over de .BE domeinnaam? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Populaire extensies

- .NL domeinnaam
- .BE domeinnaam
- .EU domeinnaam
- .COM domeinnaam

Overige Extensies

- .AMSTERDAM domeinnaam
- .DE domeinnaam
- .NU domeinnaam
- .NET domeinnaam
- .ORG domeinnaam
- .INFO domeinnaam
- .CO.UK domeinnaam
- .BIZ domeinnaam
- .FR domeinnaam
- .IT domeinnaam
- .ES domeinnaam
Meer extensies zijn beschikbaar
Neem contact met ons op.

Registreer je gewenste .BE domeinnaam nu!Gratis .BE domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.