.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€1.75 €19.25

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info


.AMSTERDAM domeinnaam

.amsterdam domeinnaam

Het is de beste keuze voor een website van een Amsterdams bedrijf, je er woont of op een andere manier aan verbonden bent. Met een voor bezoekers duidelijke uitstraling in binnen- en buitenland, waarmee je tevens goed kunt scoren in zoekmachines zoals Google.

Je kunt de domeinnaam die eindigt op .amsterdam eenvoudig online registreren, gewoon door zelf te controleren of het domein dat je wilt gebruiken nog vrij is. Wij gaan er dan meteen voor je mee aan de slag, zodat je er snel gebruik van kunt maken.

Let op: registreer je een .amsterdam-domeinnaam voor jouw bedrijf? Het is verstandig om ook de NL domeinnaam, EU domeinnaam en eventueel COM domeinnaam te claimen. Je voorkomt daarmee dat iemand anders dit kan doen.

Wat is een .AMSTERDAM domeinnaam?

Een .AMSTERDAM domeinnaam is een Nederlands domein specifiek van onze hoofdstad Amsterdam. Sinds september 2015 is .amsterdam voor iedereen beschikbaar, daarvoor konden alleen bedrijven en inwoners van Amsterdam er aanspraak op maken.

Tip: uiteraard is een .amsterdam-domeinnaam ook gewoon van buiten Nederland bereikbaar. De website is vanaf heel de wereld beschikbaar, maar heeft door het domein een Amsterdamse uitstraling.

Je kunt de .AMSTERDAM domeinnaam bovendien gebruiken voor:

 • • E-mailadres
 • Wil je klanten of andere relaties mailen met een e-mailadres? Net als de rest van het domein eindigen ook de e-mailadressen die je aanmaakt op .amsterdam.

 • • Forwarding naar een andere website
 • Gebruik je een ander (internationaal) domein, maar wil je de bezoekers graag duidelijk maken dat je in de Hoofdstad gevestigd of actief bent? Gebruik een .amsterdam-domeinnaam, die je kunt forwarden naar de echte website.

   

  Online registreren: check of de domeinnaam vrij is

  Je kunt gewoon online controleren middels onze domeinnaam check of de .AMSTERDAM domeinnaam die je wilt registreren nog vrij is. Daarmee zorg je ervoor dat je die ook meteen vast kunt leggen, eventueel samen met een van onze hostingpakketten. Wij gaan er dan voor je mee aan de slag.

  .AMSTERDAM domeinnaam registreren: laagste prijs

  Wil je een goedkope .AMSTERDAM domeinnaam registreren? Wij zorgen ervoor dat je de laagste prijs betaalt en er snel gebruik van kunt maken. Dus registreer meteen, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.

  Vragen over een .AMSTERDAM domeinnaam? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Overige Extensies

- .AMSTERDAM domeinnaam
- .DE domeinnaam
- .NU domeinnaam
- .NET domeinnaam
- .ORG domeinnaam
- .INFO domeinnaam
- .CO.UK domeinnaam
- .BIZ domeinnaam
- .FR domeinnaam
- .IT domeinnaam
- .ES domeinnaam
Meer extensies zijn beschikbaar
Neem contact met ons op.

Registreer je gewenste .AMSTERDAM nu!Goedkope .AMSTERDAM bij bestelling van een hostingpakket, alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.