.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€1.75 €19.25

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info


Gratis domeinnaam

gratis domeinnaam

Gratis domeinnaam registreren? De goedkoopste manier om jouw .nl-domein vast te leggen. Of een .be-, .com-, .org-, .net- of .info-website natuurlijk. Jij bepaalt welke domeinnaam je wilt registreren, waarbij wij ervoor zorgen dat je daarvoor geen kosten hoeft te maken.

Het is de goedkoopste manier om je website te beginnen, zonder dat je betaalt voor de domeinnaam die je daarvoor wilt registreren. In plaats daarvan betaal je alleen voor onze goedkope hosting. Waar je de domeinnaam gratis bij krijgt, zodat je daar op de meest voordelige manier gebruik van kunt maken.

Wat is een gratis domeinnaam?

Benieuwd wat een gratis domeinnaam is en hoe dat werkt? Als je kiest voor onze hosting weet je zeker dat je voldoende webruimte hebt om jouw website op te bouwen. En dat je je geen zorgen hoeft te maken over het dataverkeer en de andere belangrijke eigenschappen van het pakket. We zorgen voor de hosting die jij nodig hebt, waar je een lage prijs per maand voor betaalt.

Bij het pakket voor hosting kun je gebruik maken van jouw gratis domeinnaam. Je hoeft daar geen extra kosten voor te maken, omdat we het domein gewoon gratis voor je vastleggen. Dat kan uiteraard voor een .nl-website of een van de andere genoemde extensies.

Let op: wil je een gratis domeinnaam registreren zonder hosting? Pas op voor gesponsorde aanbiedingen op andere websites. Soms moet je verplicht een banner plaatsen of word je geen eigenaar van het domein. De aanbieding lijkt gratis, maar is dat in de praktijk vaak niet.

Online de beschikbaarheid controleren

Wil je gebruik maken van jouw gratis domeinnaam en die het liefst zo snel mogelijk registreren? Je kunt online controleren of het domein nog beschikbaar is. Om die meteen vast te laten leggen, zodat jij zeker weet dat je er gebruik van kunt maken.

Controleer online via de domeinnaam check of je de domeinnaam kunt gebruiken, dan leggen we die zo snel mogelijk voor je vast. Gewoon gratis in combinatie met onze webhosting, waardoor je daar vervolgens geen kosten voor hoeft te maken.

Domeinnaam geheel gratis: de mogelijkheden

Benieuwd welke domeinnamen je gratis kunt registreren? Bekijk ons overzicht met de domein prijzen. Voor een gratis .nl-domeinnaam en de andere beschikbare domeinen. Of om ook de betaalde domeinnamen te ontdekken, bijvoorbeeld als je een .eu-domein wilt registreren.

Meer weten over een gratis domeinnaam, DNS beheer of daarvan een groot aantal registreren? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Registreer je gewenste domeinnaam nu!Gratis domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.