.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€1.75 €19.25

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info


Wil je domeinnamen kopen, met de nadruk op dit meervoud?

domeinnamen kopen

We helpen je bij EIGEN-DOMEIN eenvoudig meerdere domeinen aan te schaffen en die op een overzichtelijke manier te beheren. Dus wil je meerdere domeinnamen vastleggen, om meteen te gebruiken of om die later misschien toe te passen?

Je kunt om allerlei redenen meerdere domeinen claimen. Wil je bijvoorbeeld voorkomen dat anderen een vergelijkbaar domein vastleggen? Of wil je er zeker van zijn dat ook bezoekers die een spelfout maken uiteindelijk netjes bij jou terechtkomen? Het kan een reden zijn om een aantal domeinen vast te leggen. Daarnaast kun je daar voor SEO gebruik van maken, bijvoorbeeld door de domeinen met meerdere zoektermen te registreren.

Meerdere domeinnamen claimen

Benieuwd hoe het werkt als je meerdere domeinnamen wilt claimen? Geef ons aan welke domeinen je allemaal vast wilt leggen. Wij gaan er voor je mee aan de slag. Natuurlijk kunnen we hostingpakketten aan de domeinen koppelen, al is dat natuurlijk niet verplicht. Dus wil je een bepaald domein gewoon even achter de hand houden? Of doorsturen naar een ander domein? Het zijn een paar van de mogelijkheden, zodat je het totaal goed kunt beheren.

Vastleggen en beheren

Je kunt online de domeinen vastleggen, gewoon door aan te geven wat je wilt registreren. Doe dat bijvoorbeeld met het .nl-domein, het .be-domein en het .eu-domein of .com-domein. Wij zorgen ervoor dat je ze allemaal kunt claimen, waarna jij de eigenaar bent van het pakket aan domeinen.

Het beheer is bovendien ook heel eenvoudig. We laten je in jouw account het overzicht van de verschillende domeinen zien. En wil je die alleen maar parkeren, wil je ze doorsturen of koppelen aan hosting? Jij bepaalt hoe je er gebruik van maakt.

Domeinnamen kopen: meerdere domeinen tegelijk

Online meerdere domeinnamen kopen? Koop er meerdere tegelijk en zorg er daarmee voor dat jij er in één keer de eigenaar van bent. Zo weet je zeker dat iemand anders er niet mee vandoor kan gaan. En dat een spelfout bij een bezoeker in de adresbalk niet tot problemen zal leiden. Het zijn een paar van de voordelen en mogelijkheden. En wil je om een andere reden meerdere domeinen vastleggen? Wij bieden je de mogelijkheid, zodat je zeker weet dat je ieder domein bezit waar je nu of in de toekomst gebruik van wilt maken.

Vragen over jouw eigen domeinnaam of onze andere diensten? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Registreer je gewenste domeinnaam nu!Gratis domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.