Hosting gezocht?

Misschien wel het belangrijkste deel van jouw website. Het staat voor de webruimte die je gebruikt, om jouw website online beschikbaar te maken.

Met hosting kies je voor een stukje ruimte bij ons op een van de servers. Dat zijn computers die 24/7 verbonden zijn met het internet. Zodat jouw bezoekers de website kunnen bereiken, dankzij een connectie met de servers waarop je gebruik kunt maken van de ruimte die je nodig hebt.

De hosting kies je aan de hand van een van onze voordelige pakketten. Op die manier maak je er goedkoop gebruik van of kies je voor de meer professionele mogelijkheden. Je kunt altijd gratis gebruik maken van een domeinnaam, waarmee je meteen een online adres hebt om jouw website beschikbaar te maken.

Wat is hosting?

Hosting staat voor het huren van webruimte. Het is de ruimte die je nodig hebt om de bestanden voor jouw website op te slaan. Het gaat om de HTML-documenten, de bestanden van het CMS (zoals WordPress) en bijvoorbeeld foto’s, video’s en andere documenten.

Daarnaast gebruik je hosting voor bijvoorbeeld e-mail, om de berichten en bijlagen op te kunnen slaan. Wij zorgen er met de verschillende pakketten voor dat je hier op een voordelige manier gebruik van kunt maken.

Goedkope webruimte met gratis domeinnaam

Wil je voor de hosting vooral niet te veel betalen? Dat begrijpen we, daarom heb je de keuze uit een aantal goedkope pakketten. Wil je starten met een eigen website en heb je daar nog niet veel voor nodig? Je kunt al voor een paar euro per maand gebruik maken van de pakketten voor hosting.

En ga je voor een meer uitgebreid pakket, bijvoorbeeld met meer webruimte of dataverkeer? Je zorgt er op die manier voor dat het pakket past bij de manier waarop je daar graag gebruik van wilt maken.

Alle pakketten voor hosting bieden een gratis domeinnaam, net als een aantal andere belangrijke extra’s en voordelen:

  • • Razendsnel en volledig betrouwbaar
    Onze hosting hebben we professioneel voor je ingericht, ook als je gebruik maakt van het goedkoopste pakket. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op razendsnelle en volledig betrouwbare dienstverlening.
  • • Voldoende webruimte en dataverkeer
    Dankzij voldoende webruimte en dataverkeer in de verschillende pakketten kun je daar goed gebruik van maken. Kies uit de mogelijkheden voor een kleine website, tot aan de professionele oplossingen als je op zoek bent naar meer.
  • • DirectAdmin beheer met Installatron
    Met alle hosting kun je gebruik maken van DirectAdmin en bijvoorbeeld Installatron. Zo kun je zelf WordPress of andere toepassingen installeren en de website ook zonder technische kennis beheren.

kopen: goedkope online webruimte

Wil je hosting kopen of bestellen? Het is de basis voor jouw website. Bekijk onze online aanbiedingen, waarmee je zeker weet dat je er op een goede en goedkope manier gebruik van maakt.

Vragen over onze oplossingen voor hosting? Bel ons op telefoonnummer 024 397 1414, stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

bestel je hosting nu

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!