.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info

Wat is domein hosting?

Het domein neemt een belangrijke rol in binnen de hosting in het algemeen. Dat heeft te maken met het feit dat de domeinnaam als het ware jouw adres op het internet is, zoals gebruikers dat zullen onthouden. Het is wat dat betreft dan ook verstandig om jouw bedrijfsnaam of merk in het domein te verwerken, of ervoor te zorgen dat hieruit blijkt waar je je als onderneming mee bezig houdt. Uiteraard is www.eigen-domein.com hiervan een uitstekend voorbeeld, aangezien dit onze bedrijfs- en merknaam is, die ook nog eens aangeeft wat we aanbieden.

Opbouw van het domein

Het domein is opgebouwd uit een aantal verschillende levels. Er wordt van rechts naar links gelezen, waardoor het top level van www.eigen-domein.com ‘.COM’ is, Eigen-Domein behoort tot het second level en ‘www’ in dit geval het third level is. Het domein zorgt ervoor dat bezoekers dat gemakkelijk kunnen onthouden, terwijl er eigenlijk gewerkt wordt met een IP-adres om voor jouw locatie op het internet te zorgen. Het Domain Name System (DNS) zorgt ervoor dat die reeks getallen wordt gekoppeld aan een eenvoudig te onthouden domeinnaam. Ontdek je mogelijkheden en doe de domeinnaam check.

Domein en hosting

Een domein is onlosmakelijk verbonden aan hosting. Dat heeft vooral te maken met het feit dat je hosting nodig heeft om een domein daadwerkelijk te gebruiken. Je kan er aan de andere kant ook wel voor kiezen om jouw eigen server te gebruiken, maar dit zal voor de meeste mensen geen optie zijn. Met behulp van een van onze Flex hosting pakketten zorg je ervoor dat jouw domein daadwerkelijk bereikbaar is, op basis van de juiste hoeveelheid webruimte en een toereikende hoeveelheid dataverkeer. Een domein vormt wat dat betreft een uitstekende combinatie met onze hosting, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden van het internet.

Vragen over domein prijzen, domeinregistratie, hoe een domeinnaam te registreren of onze andere diensten? Bel ons op telefoonnummer 024 397 1414, stuur ons een e-mail naar [email protected] of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

Bestel je hosting domein nu!Gratis domein bij bestelling van een hostingpakket, volg de eenvoudige domeinregistratie