.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€1.75 €19.25

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info


Gratis domein

gratis domein

Gratis domein registreren? Je hebt de keuze uit gratis domeinen met de minder populaire extensies en domeinen die je kunt combineren met onze goedkope webhosting. Zodat je gratis een .nl-domein kunt registreren, waarmee je jouw website op een professionele manier opbouwt.

Benieuwd hoe het werkt als je een gratis domein wilt gebruiken? We leggen het je uit, net als hoe de domeinnaam in de praktijk werkt. En wat je daarmee kunt, bijvoorbeeld als je jouw bedrijf wilt starten. Of als je een nog vrij domeinnaam wilt registreren voor je hobby, voor een vereniging, een stichting of ander initiatief. Wij voorkomen dat een domein veel hoeft te kosten, omdat je daar in de meeste gevallen gewoon gratis gebruik van kunt maken.

Wat is een gratis domein?

Gebruik maken van een gratis domein en benieuwd hoe dat werkt? We leggen het je uit, aan de hand van twee mogelijkheden:

  • • Gratis gesponsord domein
  • Kies je voor een gratis gesponsord domein? Je kunt er zonder kosten gebruik van maken, en ook zonder dat je daarbij hosting moet afnemen. Je betaalt geen kosten, maar houd er rekening mee dat het waarschijnlijk gaat om sponsoring. De kans bestaat dat je op de website een banner moet laten zien of dat je nooit echt eigenaar wordt van het domein. Let goed op de voorwaarden, om niet voor verrassingen te komen te staan.

  • • Echt gratis domein: met webhosting
  • Zoek je een echt gratis domein? Je krijgt jouw domeinnaam voor niets, als je kiest voor onze goedkope webhosting en domeinnaam. Vanaf een paar euro per maand, waarmee je kiest voor goede hosting om jouw website mee op te bouwen. Inclusief een gratis domein naam, zodat je daarvoor niet hoeft te betalen.

  • • Met iedere extensie
  • Benieuwd welke domeinen je gratis kunt registreren? Maak gebruik van een .nl-, een .be- of een .com-domeinnaam. En zoek je naar .org, .net of .info? Ook die domeinen kun je gewoon gratis registreren, in combinatie met onze goedkope hosting.

 

Let op:geen webhosting nodig, maar wel een domein registreren? Dat kan helaas niet gratis. Je betaalt een scherpe prijs voor de domeinnaam, waar je vervolgens een jaar lang gebruik van kunt maken.

Domein geheel gratis: .nl en andere extensies

Jouw domein gratis registreren? Dat kan eenvoudig online, bijvoorbeeld als je een .nl-website wilt registreren. Doe nu de domein check.

Vragen over onze gratis domeinen of wil je een groot aantal registreren? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Registreer je gewenste domeinnaam nu!Gratis domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.