.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€1.75 €19.25

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info


Is een domeinnaam vrij en wil je die registreren?

domeinnaam vrij

Goed nieuws! Wij kunnen de naam online voor je vastleggen, zodat je er gebruik van kunt maken voor jouw website of webshop.

De registratie doen wij voor je, daarvoor zijn we bij EIGEN-DOMEIN officieel registar. Het betekent dat we het domein officieel voor je claimen, om jou daar vervolgens de eigenaar van te maken. Het is daarvoor belangrijk dat het domein vrij is. Of dat je de huidige eigenaar benadert, die het domein aan je kan verkopen of aan je kan overdoen.

Let op de extensie(s)

Controleer je of een domeinnaam vrij is en kom je een beschikbare keuze tegen? Let daarbij goed op de extensie(s) die je wilt vastleggen. Ga je bijvoorbeeld voor een .nl-domein, maar is die helaas bezet? Misschien kun je de .eu-domeinnaam en .com-domeinnaam wel vastleggen. Of is er een andere extensie beschikbaar die je wel interessant vindt.

En is juist de .nl-domeinnaam wel beschikbaar, maar zijn andere extensies al geregistreerd? Voorkom dat je online te maken krijgt met concurrentie, om elkaar niet in de weg te zitten. Denk daar even over na, voordat je een vrije domeinnaam registreert en daar online gebruik van gaan maken.

Registreren en koppelen, doorsturen of parkeren

Is de domeinnaam vrij en leg je die via ons vast? Je hebt dan een paar verschillende mogelijkheden:

 

Domeinnaam vrij: kan ik die registreren?

Is het domein vrij en wil je die registreren? Dat kan gewoon online. Wij helpen je de domeinnaam te claimen, eventueel in combinatie met de andere extensies die je interessant vindt. We gaan er meteen voor je mee aan de slag, waarna je bericht krijgt als het domein volledig op jouw naam staat. Je kunt er vanaf dat moment online gebruik van maken.

Vragen over jouw eigen gratis domeinnaam of onze andere diensten? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Registreer je gewenste domeinnaam nu!Gratis domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.