.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€1.75 €19.25

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info


Jouw website doorlinken of een domeinnaam doorsturen?

website doorlinken en domeinnaam doorsturen

Wij regelen het voor je, uiteraard voor een zo scherp mogelijke prijs per maand. Dus wil je het adres van jouw website doorsturen of de domeinnaam doorlinken? Wij zorgen ervoor dat bezoekers die een spelfout maken toch bij je terecht komen. En dat je gebruik kunt maken van interessante zoektermen, om zoveel mogelijk nieuwe bezoekers aan te trekken.

Bij spelfouten of voor zoektermen

Benieuwd wanneer anderen ervoor kiezen om hun website of domeinnaam door te linken? Je kunt het domein of de website doorsturen in allerlei verschillende situaties, waaronder:

  • • Bij spelfouten
  • Heb je een ingewikkelde domein- of bedrijfsnaam? Of merk je dat bezoekers het soms anders spellen dan je het bedoeld had? Door ook de andere schrijfwijzen te registreren en door te sturen zorg je ervoor dat ze toch bij je uitkomen.

  • • Voor zoektermen
  • En merk je dat bezoekers bepaalde zoektermen gebruiken, die helaas niet in je eigen domeinnaam voorkomen? Geen probleem, registreer andere domeinen en laat die gewoon doorsturen naar je huidige website.

 

Tip: kies je voor een domein dat je wilt doorsturen? Je hoeft daar geen hosting bij af te nemen. We kunnen bestaande domeinen voor je doorlinken en nieuwe websites doorsturen als je die (nog) niet wilt gebruiken.

Domeinnaam linken aan bestaande website

Wil je een domeinnaam linken aan een bestaande website? Je kunt bezoekers die een iets ander domein intypen toch op je website ontvangen. Dus merk je dat bezoekers soms spelfouten maken? Of heb je het idee dat ze zoeken naar bepaalde zoektermen in de URL? In de beide gevallen is het een goed idee om daarvoor een extra domein vast te leggen.

Je kunt de domeinnaam linken aan een bestaande website. In dat geval linken we bezoekers door die de URL intypen van het domein dat je wilt doorsturen. Dit voorkomt dat je deze bezoekers op de pagina mist. Ze krijgen de website te zien waar we naar doorverwijzen. Je hebt op die manier geen hostingpakket nodig bij de domeinnaam. Het is in plaats daarvan voldoende om het domein te registreren en die door te laten verwijzen.

Registreren en doorsturen: snel geregeld

Het doorsturen van je domein of website is bij ons snel geregeld. We linken het domein door, waarna je daar geen omkijken meer naar hebt. Wij zorgen ervoor dat bezoekers van die website bij jou terechtkomen.

Dus wil je het domein tijdelijk doorlinken? Of de website doorsturen en daar voortaan gebruik van blijven maken? Dat kan zo lang als je wilt, daar zit natuurlijk geen limiet aan.

Website doorlinken en domeinnaam doorsturen

Wil je jouw website doorlinken of de domeinnaam doorsturen? Je kunt het bij ons gewoon zelf regelen, meteen vanuit het controlepaneel. En wil je het domein daarna op een andere manier gebruiken? Ook dat stel je weer eenvoudig zelf in.

Vragen over de website doorlinken en domeinnaam doorsturen of onze andere diensten? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Bestel je Website Doorlinken pakketEen compleet website doorlinken of domeinnaam doorsturen pakket voor een snelle en succesvolle start.