.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€1.75 €19.25

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info


.COM domeinnaam

De beste keuze voor een internationale website, waarmee je zonder problemen over de grens kunt ondernemen.

.com domeinnaam

Ben je actief in meerdere landen, tot aan de Verenigde Staten of de andere kant van de wereld aan toe? Met een domeinnaam die eindigt op .com maak je dan een uitstekende keuze. Zodat je zowel in Nederland als ook in het buitenland kunt ondernemen, met een domeinnaam die daar serieus wordt genomen door bezoekers.

De .com-domeinnaam hoort niet bij een specifiek land, waardoor je daar over de grenzen heen gebruik van kunt maken. Je betaalt een hogere prijs dan voor een .nl-domeinnaam, met het voordeel dat je daar ook internationaal veel aan hebt.

Let op: registreer je een .com-domeinnaam voor jouw bedrijf? Het is verstandig om ook de NL domeinnaam en eventueel EU domeinnaam te claimen. Je voorkomt daarmee dat iemand anders dit kan doen.

Wat is een .COM domeinnaam?

Benieuwd wat een .COM domeinnaam precies is? Het is de internationale extensie, die officieel het Top Level van het domein vormt. De extensie zorgt ervoor dat je zowel in Nederland als in de rest van Europa en over heel de wereld een goede indruk kunt maken. Bovendien wordt er door veel internationale bedrijven gebruik van gemaakt, die vaak gevestigd zijn in de Verenigde Staten.

Met een .COM domeinnaam heb je bovendien een paar andere mogelijkheden:

  • • Internationaal e-mailadres
  • Dankzij het .com-domein kun je ook e-mailadressen gebruiken die daarop eindigen. Zo stuur je e-mails met een internationaal karakter, bijvoorbeeld als je over de grens zaken wilt doen.

  • • Forwarding naar een andere website
  • Wil je bezoekers doorsturen naar een ander domein, maar ze een .COM domeinnaam laten zien? Registreer dit domein en stuur het door naar de website die je wilt gebruiken.

 

.COM-domeinnaam registreren: check of de domeinnaam vrij is

Benieuwd of je gebruik kunt maken van de .COM-domeinnaam? Je kunt dit gewoon online controleren, om te checken of je het domein kunt registreren. Combineer het domein vervolgens met een van onze hostingpakketten, zodat je de naam kunt gebruiken voor een website, applicatie of een webshop.

.COM domein registreren: laagste prijs

Wil je voordelig gebruik maken van een .COM domein? Je kunt die online registreren, waarna we er meteen voor je mee aan de slag gaan.

Vragen over de .COM domein? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Populaire extensies

- .NL domeinnaam
- .BE domeinnaam
- .EU domeinnaam
- .COM domeinnaam

Overige Extensies

- .AMSTERDAM domeinnaam
- .DE domeinnaam
- .NU domeinnaam
- .NET domeinnaam
- .ORG domeinnaam
- .INFO domeinnaam
- .CO.UK domeinnaam
- .BIZ domeinnaam
- .FR domeinnaam
- .IT domeinnaam
- .ES domeinnaam
Meer extensies zijn beschikbaar
Neem contact met ons op.

Registreer je gewenste .COM domeinnaam nu!Gratis .COM domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, een snelle en succesvolle start van jouw website.