.nl

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in Nederland

Meer info

.be

€0.00 €17.50

Prijs met hosting, meest gekozen extensie in België

Meer info

.eu

€2.50 €20.00

Prijs met hosting, voor commercieel gebruik in EU

Meer info

.com

€1.75 €19.25

Prijs met hosting, populairste commerciële extensie

Meer info


Wat kost een domeinnaam en hoe weet je zeker dat je de laagste prijs betaalt?

wat kost een domeinnaam

De kosten hangen af van het domein dat je kiest. Een .nl domein is bijvoorbeeld goedkoper dan een .be– of een .eu-domein. En wil je gebruik maken van .amsterdam? Dan is dat nog duurder.

In Europa verschillen de prijzen voor domeinen ook behoorlijk. Een .es- of .fr-domein is bijvoorbeeld een stuk goedkope dan die voor .de of .co.uk. Kijk dus goed naar het domein dat je wilt registreren en wat daar de kosten van zijn. Soms kun je goedkoper gebruik maken van .biz, .net of .info.

Hoeveel mag het kosten?

Zelfs de duurste domeinnamen hoeven niet veel te kosten. Houd er rekening mee dat de kosten verschillen van een paar euro tot maximaal enkele tientjes per jaar. De duurste domeinen kosten zo’n €40 tot €50 per jaar. Kost het domein meer? Houd er dan rekening mee dat je waarschijnlijk te veel betaalt.

En wil je weten hoeveel een domeinnaam kost? Kijk dan altijd naar de kosten voor het eerste jaar én die voor het volgende jaar. Vaak kun je één jaar profiteren van een korting. Of je betaalt een lagere prijs als je het domein meteen voor 3 of voor 5 jaar vastlegt. Zou je dat maar één jaar doen? Dan betaal je misschien een hogere prijs per maand of per jaar.

Gratis domeinnaam bij hosting

Zoek je naar het goedkoopste domein, zodat je zeker weet dat je daar niet te veel voor betaalt? Je kunt zelfs gebruik maken van een gratis domeinnaam. Het is de goedkoopste keuze, omdat je daarvoor helemaal geen kosten hoeft te maken.

Dus kies je voor een pakket met hosting voor jouw website of webshop? Met een domein, zodat je daar gratis en meteen mee aan de slag kunt.

Wat kost een domeinnaam? Niets!

Benieuwd wat een domeinnaam kost? Niets! Als je ook kiest voor onze hosting. En na het eerste jaar betaal je een laag bedrag per jaar, waardoor je hier heel voordelig gebruik van kunt maken. Bekijk online de verschillende lage tarieven voor de domeinen, zodat je daar voordelig mee aan de slag kunt.

Vragen over jouw eigen website of onze andere diensten? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Registreer je gewenste domeinnaam nu!Gratis domeinnaam bij bestelling van een hostingpakket, alles voor een snelle en succesvolle start van jouw website.