SpamExperts houdt jouw inbox veiligDeze professionele spamfilter houdt 99,98% van de spam buiten je inbox.


Het beste spamfilter gezocht?

spamexperts spamfilter

Met ons SpamExperts Spamfilter ben je eindelijk helemaal vrij van spam. En dat is niet alles, je hoeft het bovendien niet eens zelf in te stellen. Dat doen wij voor je. Of eigenlijk, het zijn de SpamExperts die het algoritme steeds voor je aanpassen.

Zij richten zich heel de dag op niets anders dan spam, en op het voorkomen dat het bij jou in de inbox terechtkomt. Door regelmatig updates it te voeren en het filter aan te passen krijgen spammers ook met nieuwe technieken niet de kans om je te bereiken.

Mail spamfilter: zonder zelf in te stellen

Je gebruik het beste e-mail spamfilter, zonder dat je dit zelf hoeft in te stellen. En sterker nog, zonder dat je daar in de praktijk iets van merkt. Het is juist het doel dat je er helemaal niets van merkt, omdat je inbox gewoon vrij blijft van spam.

Je ontvangt in plaats daarvan alleen nog mailtjes die belangrijk voor je zijn, omdat ze daadwerkelijk aan jou verstuurd worden. Spam wordt geruisloos gefilterd, zonder dat je daar iets van merkt.

Het is niet nodig om vooraf allerlei parameters te bepalen en het filter zelf in te stellen. In plaats daarvan weet SpamExperts heel goed welke berichten er vals verstuurd worden. En waar jij dus niet op zit te wachten, bijvoorbeeld als je aan het werk bent.

Onbeperkt gebruik van het filter

spamexperts spamfilter

Bijkomend voordeel van dat filter tegen spam is dat het de server niet onnodig belast. Dankzij het spamfilter voor e-mail houden we de servers fris, waardoor we er zowel voor jouw website als voor die van anderen voordeel bij hebben.

Dat voordeel willen we graag met je delen. Daarom mag je onbeperkt gebruik maken van het spamfilter. Dat geldt voor het hoofdmailadres dat je gebruikt, net als voor alle andere e-mailadressen binnen dat domein. Dus heb je een info-account, een persoonlijk account en nog een mailadres? Geen probleem, jullie kunnen allemaal gebruik maken van het SpamExperts Spamfilter. Dat betekent dat je de inboxen mooi schoon houdt, zonder dat je last hebt van spam waar je niet op zit te wachten.

Spamfilter voor jouw domein

Ben je op zoek naar het beste spamfilter voor jouw domein? Wij zorgen ervoor dat je dit eenvoudig kunt activeren. Zelf instellen is niet meer nodig, zodat je er in plaats daarvan heel makkelijk mee aan de slag kunt.

We maken het je graag zo gebruiksvriendelijk mogelijk, zoals dat ook geldt voor onze hosting en de andere diensten die we aanbieden. Zowel het spamfilter als de andere oplossingen werken gewoon, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt. Wij garanderen op die manier dat je inbox zo goed mogelijk schoon blijft. Met minder spam, zodat je meer aandacht kunt hebben voor de berichten die wel belangrijk zijn.

Vragen over het spamfilter of onze andere diensten? Stuur ons een e-mail naar info@eigen-domein.com of maak een supportticket voor jouw uitgebreide vraag aan met een e-mail naar helpdesk@eigen-domein.com. We horen graag van je!

Houd je inbox spamvrij met SpamExperts!Host je niet bij EIGEN-DOMEIN?! Niet verstandig maar SpamExperts is ook te bestellen als je elders host.