Domeinnaam Fowarden Pakket

De domeinnaam forwarden via het pakket ‘Instap‘ zorgt u ervoor dat u uw domeinnaam kunt forwarden of doorsturen naar een andere bestaande website. Daarnaast kunt u uw email doorsturen naar een bestaand account van bijv. Gmail, Hotmail of uw emailadres van uw internet provider. Het Instap pakket zorgt er op die manier voor dat bezoekers automatisch netjes doorgelinkt worden.

Domeinnaam forwarden
Forwarden biedt u de mogelijkheid om een bepaald domein door te laten linken naar uw daadwerkelijke website. Op deze wijze kunt u een SEO landingspagina bouwen en op eenvoudige wijze bezoekers naar uw reguliere website te trekken. Met behulp van het Instap pakket zorgt u er op een eenvoudige wijze voor dat uw bezoekers op een overzichtelijke PHP of HTML pagina terechtkomen, om vervolgens doorgestuurd te worden naar uw bestaande website.

Redenen om van domeinnaam forwarden gebruikt te maken

Een korter, makkelijker webadres
Domeinnamen die op elkaar lijken vastleggen
Productnaam als domeinnaam forwarden naar website

Professioneel uw domeinnaam forwarden
Binnen ons professionele domeinnaam forwarding pakket maken we gebruik van uitstekende materialen en services, waardoor u profiteert van een optimale dienstverlening. Onze failover and storage dienst zorgt er met behulp van het High Performance SAS RAID 6 bijvoorbeeld voor dat er meerdere schijven uit kunnen vallen, zonder dat er sprake is van verlies aan data of snelheid. Zo zijn uw bestanden als uitstekend beschermd en profiteert u van een optimale hosting, ook in het geval van eventuele incidenten. Het pakket staat daarmee voor pure kwaliteit, precies wat u nodig heeft om een URL redirect uit te kunnen voeren.

Claim je eigen domeinnaam!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!