Professionele
webhosting
vanaf domein1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

Wat is Domein Hosting?

Het domein neemt een belangrijke rol in binnen de hosting in het algemeen. Dat heeft te maken met het feit dat de domeinnaam als het ware uw adres op het internet is, zoals gebruikers dat zullen onthouden. Het is wat dat betreft dan ook verstandig om uw bedrijfsnaam of merk in het domein te verwerken, of ervoor te zorgen dat hieruit blijkt waar u zich als onderneming mee bezig houdt. Uiteraard is www.eigen-domein.com hiervan een uitstekend voorbeeld, aangezien dit onze bedrijfs- en merknaam is, die ook nog eens aangeeft wat we aanbieden.


Opbouw van het domein


Het domein is opgebouwd uit een aantal verschillende levels. Er wordt van rechts naar links gelezen, waardoor het top level van www.eigen-domein.com '.COM' is, eigen-domein behoort tot het second level en 'www' in dit geval het third level is. Het domein zorgt ervoor dat bezoekers dat gemakkelijk kunnen onthouden, terwijl er eigenlijk gewerkt wordt met een IP-adres om voor uw locatie op het internet te zorgen. Het Domain Name System (DNS) zorgt ervoor dat die reeks getallen wordt gekoppeld aan een eenvoudig te onthouden domeinnaam.


Domein en hosting


Een domein is onlosmakelijk verbonden aan hosting. Dat heeft vooral te maken met het feit dat u hosting nodig heeft om een domein daadwerkelijk te gebruiken. U kunt er aan de andere kant ook wel voor kiezen om uw eigen server te gebruiken, maar dit zal voor de meeste mensen geen optie zijn. Met behulp van een van onze START, BIZZ of PRO hosting pakketten zorgt u ervoor dat uw domein daadwerkelijk bereikbaar is, op basis van de juiste hoeveelheid webruimte en een toereikende hoeveelheid dataverkeer. Een domein vormt wat dat betreft een uitstekende combinatie met onze hosting, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden van het internet. De door u gewenste nl domein registreren kan hieronder middels de domein controle.


Controleer Domein

Typ gewenste domein (zonder www.) of keyword

 


LiveZilla Live Chat Software