Professionele
webhosting
vanaf ssl1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

SSL Certificaat

Met behulp van een SSL certificaat zorgt u ervoor dat uw bezoekers de mogelijkheid hebben te controleren met wie ze zaken doen. Dat lijkt wellicht een triviale mogelijkheid, maar deze is juist op het internet van groot belang. Dat heeft vooral te maken met het feit dat bezoekers er op die manier voor kunnen zorgen dat ze hun persoonsgegevens naar de juiste website versturen. Als webshop is een SSL certificaat onmisbaar, maar ook wanneer u op andere manieren werkt met persoonsgegevens valt het zeker aan te raden.


SSL certificaat van budget SSL tot EV SSL


Een SSL certificaat hoeft gelukkig niet duur te zijn. U kunt kiezen uit vier verschillende pakketten, die variëren van een zeer lage prijs tot het meest uitgebreide certificaat waar u voor kunt kiezen. Er zijn verschillende certificaten van diverse aanbieders beschikbaar, waardoor u de keuze heeft uit lage kosten aan de ene zijde en een uitgebreide veiligheid aan de andere zijde. Wanneer u alleen een eenvoudig contactformulier gebruikt kunt u het prima af met het budget SSL certificaat, terwijl een bank voor de EV optie zal kiezen, aangezien dat de grootst mogelijke betrouwbaarheid zal verzorgen.

msie https ssl voorbeeld

fireffox https ssl voorbeeld

chrome https ssl voorbeeld

Verplicht SSL certificaat


Wettelijk gezien is het SSL certificaat niet letterlijk verplicht, maar u bent wel wettelijk verplicht te zorgen voor de bescherming en beveiliging van persoonsgegevens, ook op het internet. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert dan ook van harte gebruik te maken van een dergelijk certificaat. Het hoeft u niet eens veel te kosten, terwijl u er aan de andere kant wel voor kunt zorgen dat criminelen de gegevens van uw bezoekers niet kunnen stelen. Bovendien kunt u er met het SSL certificaat voor zorgen dat u niet te maken krijgt met de boete die het CBP op kan leggen en maximaal €4.500 bedraagt.

LiveZilla Live Chat Software