Professionele
webhosting
vanaf euro1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info
 Bij nieuwe klanten zal de bestelling handmatig worden gecontroleerd en behouden wij ons het recht voor pas te leveren na ontvangst van de betaling.
 Vermelde prijzen zijn per maand en excl. BTW, jaarlijkse facturering.

Domein Forward Pakket
Met behulp van het domein forward pakket zorgt u ervoor dat u een bepaalde domeinnaam kunt forwarden of doorlinken naar een andere bestaande website. Bovendien kunt u de email doorsturen naar een bestaand account van Gmail, Hotmail of uw emailadres van uw internet provider. Het domein forward pakket zorgt er op die manier voor dat bezoekers automatisch netjes doorgelinkt worden.


Domein forward


Domein forward biedt u de mogelijkheid om een bepaald domein door te laten linken naar uw daadwerkelijke website. Zo heeft u de mogelijkheid om een SEO landingspagina op te bouwen en op die manier bezoekers naar uw reguliere website te trekken. Met behulp van ons domein forward pakket zorgt u er op een eenvoudige wijze voor dat uw bezoekers op een overzichtelijke PHP of HTML pagina terechtkomen, om vervolgens doorgestuurd te worden naar uw bestaande website. Binnen de domein forward betaalt u bovendien alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt, waardoor u nooit teveel betaalt.

domein forward, domeinnaam forward

Professionele domein forward


Binnen ons professionele domein forward pakket maken we gebruik van uitstekende materialen en services, waardoor u profiteert van een optimale dienstverlening. Onze failover and storage dienst zorgt er met behulp van het High Performance SAS RAID 6 bijvoorbeeld voor dat er meerdere schijven uit kunnen vallen, zonder dat er sprake is van verlies aan data of snelheid. Zo zijn uw bestanden als uitstekend beschermd en profiteert u van een optimale hosting, ook in het geval van eventuele incidenten. Het domein forward pakket staat daarmee voor pure kwaliteit, precies wat u nodig heeft om een URL redirect uit te kunnen voeren.


Controleer Domeinnaam
Typ gewenste domeinnaam (zonder www.) of keyword

 Waarom ?

Uw website in professionele handen

Wij bieden een zeer hoge kwaliteit webhosting tegen een scherp tarief.Klantervaringen

Klanten beoordelen EIGEN-DOMEIN met 5 van 5 sterren, gebaseerd op 51 reviews.
              5 sterren

"Prettige samenwerking en goede service." ~ T. Weesie, Baarn
LiveZilla Live Chat Software