Professionele
webhosting
vanaf domein hosting1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

Beste Webhosting voor uw website

Kies altijd de beste webhosting voor uw website, dat is waar EIGEN-DOMEIN voor gaat. Pure kwaliteit, aangezien dat alles is waarop we ons kunnen onderscheiden. Uw website is bij ons optimaal bereikbaar, aangezien we gebruik maken van technisch zeer hoogwaardige apparatuur. Bovendien is het netwerk waarbinnen uw website wordt geplaatst volledig redundant uitgevoerd en is er in het geval van een eventueel defect dus niets aan de hand. Met de kwalitatieve hosting van EIGEN-DOMEIN zorgt u ervoor dat uw bezoekers altijd de mogelijkheid hebben om uw website te bereiken, bijvoorbeeld om aankopen of aanvragen te doen.


Kwaliteit van de beste webhosting


De kwaliteit van de beste webhosting gaat hand in hand met een volledig CO2-neutrale manier van werken. Ons steentje dat wij bijdragen aan een beter milieu voor ons allemaal. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met webhosting en weten er op die manier als geen ander voor te zorgen dat u optimaal kunt profteren van de mogelijkheden op dit gebied. Zo woordt uw data over meerdere locaties verspreid, waardoor bijvoorbeeld een brand niet tot het verlies van uw data zal leiden. Verder zorgen we met behulp van virtualisatie voor aanvullende betrouwbaarheid en zijn de uplinks allemaal uitgevoerd in 1Gbit.

website hosting

Kosten van de beste webhosting


De kosten van de beste webhosting proberen wij laag en betaalbaar te houden, dit kan doordat we in de loop der jaren een zeer efficiënte manier van werken hebben weten te ontwikkelen. We werken met de best mogelijke technologie, maar zorgen er aan de andere kant voor dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk betaalt. Zo heeft u de mogelijkheid om met behulp van de verschillende START, BIZZ en PRO hosting pakketten te kiezen voor een oplossing op maat. De hosting is kwalitatief van een zeer hoog niveau, maar aan de andere kant tegen een scherpe prijs beschikbaar.


Controleer Domeinnaam
Typ gewenste domeinnaam (zonder www.) of keyword

 Waarom ?

Uw website in professionele handen

Wij bieden een zeer hoge kwaliteit webhosting tegen een scherp tarief.Klantervaringen

Klanten beoordelen EIGEN-DOMEIN met 5 van 5 sterren, gebaseerd op 51 reviews.
              5 sterren

"Prettige samenwerking en goede service." ~ T. Weesie, Baarn
LiveZilla Live Chat Software