Professionele
webhosting
vanaf euro1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info
 Bij nieuwe klanten zal de bestelling handmatig worden gecontroleerd en behouden wij ons het recht voor pas te leveren na ontvangst van de betaling.
 Vermelde prijzen zijn per maand en excl. BTW, jaarlijkse facturering.

MINI en START Hosting Pakket
Met het MINI en START hosting pakket zorgt u voor een uitstekende zichtbaarheid op het internet, terwijl u aan de andere kant profiteert van een zeer scherpe prijs. U kiest al vanaf een paar euro per maand voor onze professionele hosting. Het MINI en START hosting pakket zijn wat dat betreft een prima keuze wanneer u een eigen website op wilt gaan zetten. U profiteert van professionele mogelijkheden, die u uiteraard netjes in proportie aan worden geboden, zodat de kosten in ieder geval laag zullen blijven.


MINI hosting als startpakket


Binnen het MINI hosting pakket krijgt u de beschikking over 200MB aan webruimte en 3GB per maand aan dataverkeer. Dat is meer dan voldoende om een eenvoudige website op te bouwen en ervoor te zorgen dat uw bezoekers u dag en nacht kunnen bezoeken. Verder krijgt u de beschikking over 10 e-mailaccounts, waardoor u desgewenst samen het beheer van de website kunt voeren. Ook is er een database inbegrepen bij het pakket en kunt u een autoresponder of een vakantiebericht activeren. Via Installatron is het mogelijk 1 applicatie te installeren zoals Wordpress of Joomla. U kiest met het MINI hosting pakket voor een uitstekende hosting met professionele mogelijkheden, terwijl u aan de andere kant minder dan een paar euro per maand betaalt.

mini en start hosting pakket

START hosting als basispakket


Daarnaast kunt u kiezen voor het START hosting pakket, dat u wat meer functies biedt en daarmee uitstekend geschikt is voor een professionele start van uw website. U krijgt de beschikking over 400MB aan webruimte en daarnaast 5GB per maand aan dataverkeer. Zo verwerkt u effectief al uw bezoekers en kunt u bovendien gebruik maken van 25 emailadressen om met hen in contact te komen en te blijven. Het START hosting pakket biedt u daarnaast 2 databases en natuurlijk de mogelijkheid om een vakantiebericht of een autoresponder in te schakelen. Het Dubbele START hosting pakket is zoals de naam al doet vermoeden het dubbele van het START hosting pakket.


Controleer Domeinnaam
Typ gewenste domeinnaam (zonder www.) of keyword

 


1-klik app installatie van populaire software
Uw favoriete web applicaties staan kant en klaar bij EIGEN-DOMEIN. Klik-en-klaar-installaties van bijv. Wordpress, Joomla en PrestaShop. Deze staan beschikbaar voor u via uw controle paneel.
Of u installeerd meerdere apps waaronder PhpBB, Drupal, Magento, Gallery en nog veel meer...Waarom ?

Uw website in professionele handen

Wij bieden een zeer hoge kwaliteit webhosting tegen een scherp tarief.Klantervaringen

Klanten beoordelen EIGEN-DOMEIN met 5 van 5 sterren, gebaseerd op 51 reviews.
              5 sterren

"Prettige samenwerking en goede service." ~ T. Weesie, Baarn
LiveZilla Live Chat Software