Professionele
webhosting
vanaf euro1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

Budget SSL certificaten

Merk Pakket EV Mobiel IDN Levertijd Gratis reissue Prijs Bestel
COMODO InstantSSL - - - 2 dagen lifetime € 47,50 <- BESTEL
GeoTrust QuickSSL Premium - V - 10 min. lifetime € 90,00 <- BESTEL
Thawte Web Server - V V 2 dagen lifetime € 105,00 <- BESTEL

Vermelde prijzen zijn per jaar en excl. BTW, jaarlijkse facturering.
! LET OP ! Prijzen zijn incl. installatie en eigen IP adres (IP adres kan een meerprijs hebben).
SSL-Certificaten zijn ook voor meerdere jaren vast te leggen en zijn dan veelal goedkoper.Met de medium SSL certificaten zorgt u voor een uitstekende beveiliging van uw website. U kunt kiezen uit de SSL certificaten van de merken Comodo, GeoTrust en Thawte, waarmee u kiest voor aanbieders die bekend staan om hun uitstekende dienstverlening. U koopt de medium SSL certificaten altijd aan voor minimaal een jaar, waardoor u er op die manier voor zorgt dat u een lange tijd uitstekend beschermd bent. Zo kunnen bezoekers met een gerust hart gebruik maken van uw webshop of online contactformulier en hun gegevens op een veilige manier versturen.


Mogelijkheden Medium SSL certificaten


De medium SSL certificaten zullen er allereerst voor zorgen dat er binnen de adresbalk een https:// gedeelte ontstaat, samen met een gesloten slotje. Hier gaat al direct een teken van veiligheid vanuit, dat uw bezoekers zullen herkennen en waarderen. Ze weten op die manier in ieder geval zeker dat u voor een veilige omgeving heeft gezorgd. Met enkele medium SSL certificaten kunt u ook zorgen voor mobiele ondersteuning en eventueel ook de IDN ondersteuning. Met behulp van dit laatste zorgt u ervoor dat het ook mogelijk is om te werken met tekens die niet voorkomen in het reguliere Westerse alfabet.


Kosten Medium SSL certificaten


De kosten van de medium SSL certificaten vallen erg mee, in vergelijking tot wat u er aan de andere kant voor terug krijgt. Zo kunt u een van de medium certificaten al vanaf €47,50 per jaar bestellen en bedragen de kosten maximaal €105,- per jaar, afhankelijk van uw aanbieder. De levertijd van deze certificaten varieert van 10 minuten tot 2 dagen, ook weer afhankelijk van het merk dat u kiest, aangezien zij diverse controlemethodes gebruiken. Met de medium SSL certificaten zorgt u er in ieder geval voor dat uw bezoekers uw authenticiteit kunnen controleren en zo veilig op uw website kunnen verblijven.

LiveZilla Live Chat Software