SSL Certificaten

Met behulp van een SSL certificaat zorgt u ervoor dat uw bezoekers de mogelijkheid hebben te controleren met wie ze zaken doen. Dat lijkt wellicht een triviale mogelijkheid, maar deze is juist op het internet van groot belang. Dat heeft vooral te maken met het feit dat bezoekers er op die manier voor kunnen zorgen dat ze hun persoonsgegevens naar de juiste website versturen. Als webshop is een SSL certificaat onmisbaar, maar ook wanneer u op andere manieren werkt met persoonsgegevens valt het zeker aan te raden.

Een SSL-certificaat herken je aan de https voor het website-adres en het slotje in de adresbalk. Met het welbekende slotje en de https voor het website-adres straalt je website vertrouwen uit en is je website beter vindbaar in Google. Websites zonder SSL krijgen steeds vaker een ‘niet veilig’ waarschuwing te zien in de URL-balk.

SSL certificaten van budget SSL tot EV SSL
Een SSL certificaat hoeft gelukkig niet duur te zijn. U kunt kiezen uit vier verschillende pakketten, die variëren van een zeer lage prijs tot het meest uitgebreide certificaat waar u voor kunt kiezen. Er zijn verschillende certificaten van diverse aanbieders beschikbaar, waardoor u de keuze heeft uit lage kosten aan de ene zijde en een uitgebreide veiligheid aan de andere zijde. Wanneer u alleen een eenvoudig contactformulier gebruikt kunt u het prima af met het budget SSL certificaat, terwijl een bank voor de EV optie zal kiezen, aangezien dat de grootst mogelijke betrouwbaarheid zal verzorgen.

Eenvoudig SSL certificaat
Wij bieden op onze hostingpakketten een eenvoudig SSL Certificaat aan voor slechts €10 per jaar.

Verplicht SSL certificaat

Een SSL certificaat is verplicht als je persoonsgegevens verwerkt. Zeker sinds de komst van de AVG is het essentieel privacy en veiligheid van de websitebezoeker te zien als prioriteit. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert dan ook van harte gebruik te maken van een dergelijk certificaat. Het hoeft u niet eens veel te kosten, terwijl u er aan de andere kant wel voor kunt zorgen dat criminelen de gegevens van uw bezoekers niet kunnen stelen. Bovendien kunt u er met het SSL certificaat voor zorgen dat u niet te maken krijgt met de boete die het CBP op kan leggen.

Neem contact op voor meer informatie!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!