Professionele
webhosting
vanaf webhosting zakelijk1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info
 Bij nieuwe klanten zal de bestelling handmatig worden gecontroleerd en behouden wij ons het recht voor pas te leveren na ontvangst van de betaling.
 * Welkomsttarief 1ste jaar. Vermelde prijzen zijn per maand en excl. BTW, jaarlijkse facturering.

Zakelijke Webhosting pakketten
Met de zakelijke hosting pakketten kunt u als bedrijf gebruik maken van de professionele mogelijkheden van MySQL en PHP. U betaalt EIGEN-DOMEIN altijd alleen voor dat waar u ook daadwerkelijk gebruik van maakt, de kosten kunt u daardoor eenvoudig in de hand kunt houden. Met de zakelijke webhosting pakketten kiest u tegen een relatief laag bedrag per maand voor professionele mogelijkheden. De pakketten zijn daarmee vooral goed geschikt voor websites met relatief veel bezoekers, die daarmee voor een hoop dataverkeer kunnen zorgen.


Small BIZZ en Medium BIZZ hosting


De Small BIZZ en Medium BIZZ hosting bieden u de mogelijkheid om voor net wat minder of net wat meer dan €10 per maand te kiezen voor professionele hosting. U krijgt daarbij de beschikking over 1.500MB of 2.000MB aan webruimte en 15GB of 20GB per maand aan dataverkeer, wat relatief veel is in vergelijking tot de kosten per maand. Daarnaast kunt u 100 of 200 verschillende emailadressen aanmaken en kunt u gebruik gaan maken van 5 of 10 verschillende databases. Met de Small BIZZ en Medium BIZZ hosting pakketten kiest u voordelig voor de professionele mogelijkheden van een website, precies zoals die passen bij de huidige digitale maatschappij.

zakelijke webhosting pakketten

Big BIZZ hosting


Met het Big BIZZ hosting pakket krijgt u zelfs de beschikking over 2.500MB aan webruimte, 25GB per maand aan dataverkeer, 300 emailadressen en 15 databases. Ook wordt de hosting volledig CO2-neutraal voor u uitgevoerd en is het complete netwerk waarvan wij gebruik maken natuurlijk redundant voor u uitgevoerd. De 20 jaar ervaring zorgt ervoor dat u met het Big BIZZ hosting pakket een meer dan uitstekende keuze maakt voor de hosting van uw website.


Controleer Domeinnaam
Typ gewenste domeinnaam (zonder www.) of keyword

 


1-klik app installatie van populaire software
Uw favoriete web applicaties staan kant en klaar bij EIGEN-DOMEIN. Klik-en-klaar-installaties van bijv. Wordpress, Joomla en PrestaShop. Deze staan beschikbaar voor u via uw controle paneel.
Of u installeerd meerdere apps waaronder PhpBB, Drupal, Magento, Gallery en nog veel meer...Waarom ?

Uw website in professionele handen

Wij bieden een zeer hoge kwaliteit webhosting tegen een scherp tarief.Klantervaringen

Klanten beoordelen EIGEN-DOMEIN met 5 van 5 sterren, gebaseerd op 51 reviews.
              5 sterren

"Prettige samenwerking en goede service." ~ T. Weesie, Baarn
LiveZilla Live Chat Software