Professionele
webhosting
vanaf hosting zakelijk1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info
 Bij nieuwe klanten zal de bestelling handmatig worden gecontroleerd en behouden wij ons het recht voor pas te leveren na ontvangst van de betaling.
 * Welkomsttarief 1ste jaar. Vermelde prijzen zijn per maand en excl. BTW, jaarlijkse facturering.

Zakelijke Hosting pakketten
Met onze Zakelijke Hosting pakketten zorgt u ervoor dat u optimaal gebruik maakt van de meest geavanceerde en technisch hoogstaande mogelijkheden voor nu en de toekomst. Zo heeft u een uitgebreide website of webshop met veel bezoekers en stelt u hoge eigen aan de hosting? Dan is een Zakelijke Hosting pakket uitstekend voor u geschikt. Bij EIGEN-DOMEIN betaalt u alleen voor de elementen waar u ook daadwerkelijk gebruik van maakt, door te kiezen voor een van onze pakketten. De hosting is zo relatief voordelig, terwijl u technisch gezien niets tekort zal komen.


Voordelen PRO hosting pakketten


Met de PRO hosting pakketten geeft u de hosting van uw website uit handen, maar komt die terecht in de meest professionele handen die u zich voor kunt stellen. Uw data wordt over meerdere locaties verspreid en wordt opgeslagen binnen een netwerk dat, uiteraard, redundant is uitgevoerd. De hoge uptime en 20 jaar ervaring zorgen er samen met de A-klasse apparatuut op een A-locatie voor dat uw website op een uitstekende manier gehost zal worden. De PRO hosting pakketten bieden u wat dat betreft het beste van wat er mogelijk is, terwijl u aan de andere kant een zeer scherpe prijs per maand betaalt.

zakelijke hosting pakketten

Diverse PRO hosting pakketten


U kunt kiezen uit drie verschillende PRO hosting pakketten, zodat het pakket optimaal aan zal sluiten bij uw wensen met betrekking tot de hosting van uw website. U kiest met de Small, Medium of Big hosting pakketten voor 3.000, 4.000 of 6.000MB aan webruimte en 30, 40 of 50GB aan dataverkeer per maand. Het aantal emailadressen en databases is altijd onbeperkt en u krijgt de beschikking over 3, 5 of 10 verschillende domeinnamen. U kunt op die manier optimaal uit de voeten met de PRO hosting pakketten, waardoor uw veeleisende website op een uitstekende manier beschikbaar zal zijn voor uw bezoekers.


Controleer Domeinnaam
Typ gewenste domeinnaam (zonder www.) of keyword

 


1-klik app installatie van populaire software
Uw favoriete web applicaties staan kant en klaar bij EIGEN-DOMEIN. Klik-en-klaar-installaties van bijv. Wordpress, Joomla en PrestaShop. Deze staan beschikbaar voor u via uw controle paneel.
Of u installeerd meerdere apps waaronder PhpBB, Drupal, Magento, Gallery en nog veel meer...Waarom ?

Uw website in professionele handen

Wij bieden een zeer hoge kwaliteit webhosting tegen een scherp tarief.Klantervaringen

Klanten beoordelen EIGEN-DOMEIN met 5 van 5 sterren, gebaseerd op 51 reviews.
              5 sterren

"Prettige samenwerking en goede service." ~ T. Weesie, Baarn
LiveZilla Live Chat Software