Professionele
webhosting
vanaf domeinnamen registreren website hosting1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

en welkom bij EIGEN-DOMEIN !

Wij staan voor betrouwbare web site hosting

EIGEN-DOMEIN geeft u een stabiele basis om uw website te presenteren op het internet.
Bent u op zoek bent naar een partner voor uw website hosting, domeinnaam registratie en e-mail, dan is EIGEN-DOMEIN uw beste keuze. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij ons voorp.

domeinregistratie domein web site hosting

WEBSITEHOSTING door EIGEN-DOMEIN

BETROUWBARE WEBSITE HOSTING VOOR U
EIGEN-DOMEIN heeft 20 jaar ervaring met websitehosting en weet daarom precies wat u het best kunt gebruiken. Zo krijgt u de beschikking over een aantrekkelijke hoeveelheid webruimte en krijgt u voldoende dataverkeer tot uw beschikking, terwijl wij de prijzen aan de andere kant laag houden. Bovendien is onze websitehosting voorzien van een aantal extra's en gemakken. U heeft bijvoorbeeld de beschikking over het DirectAdmin controlepaneel, in combinatie met Installatron, om ervoor te zorgen dat u eenvoudig kunt starten met uw eigen website.


Hosting van site en email


Websitehosting bestaat allereerst natuurlijk vooral uit de hosting van uw website. Uw website wordt door ons dag en nacht met het internet verbonden, waardoor uw bezoekers en klanten er altijd terecht kunnen. Daarnaast draait ook de hosting van uw email op onze servers, waardoor u met uw doelgroep in contact kunt komen, en kunt blijven. U kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten, maar de websitehosting is in ieder geval altijd van een zeer hoog niveau. U profiteert altijd van High Availability Hosting, waarmee u optimaal gebruik maakt van de huidige digitale mogelijkheden met betrekking tot het internet.


Websitehosting in pakketten


U kiest bij ons voor websitehosting door een van de pakketten te selecteren, die het best aansluit bij uw persoonlijke wensen. U heeft de keuze uit een aantal START, BIZZ en PRO hosting pakketten, die u de juiste hoeveelheid webruimte en dataverkeer bieden, in combinatie met een aantal handige extra's. Daarnaast kunt u kiezen voor een van de SSL certificaten, om ervoor te zorgen dat de gegevens van uw bezoekers goed beveiligd verzonden kunnen worden. Websitehosting staat bij ons wat dat betreft niet op zichzelf, waardoor u eenvoudig voor het complete pakket kiest, om een stevige basis te leggen voor uw succes op het internet.

LiveZilla Live Chat Software