Professionele
webhosting
vanaf webhosting provider1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

Wat is webhosting?

Webhosting maakt het mogelijk om uw website 24 uur per dag, 7 dagen per week, in verbinding te brengen met het internet, zonder dat u uw computer zelf dag en nacht aan hoeft te laten staan. Met behulp van onze dienstverlening zorgt u er wat dat betreft voor dat uw bezoekers en klanten u altijd kunnen bereiken, terwijl u daar aan de andere kant zelf zo min mogelijk omkijken naar zal hebben. Uiteraard bestaat webhosting uit een aantal technische aspecten en komen daarbij onder andere het IP-adres en een DNS-server aan bod.


IP-adres en DNS


Het IP-adres (Internet Protocol adres) staat als het ware voor uw locatie op het internet. Er wordt bij webservers die permanent in verbinding staan met het internet over het algemeen gebruik gemaakt van statische IP-adressen, die dus niet veranderen. Zo is er webhosting mogelijk vanaf een vaste locatie op het wereldwijde web. Daarnaast is er DNS, wat staat voor Domain Name System. Dit systeem zorgt er binnen de webhosting voor dat u een domeinnaam kunt gebruiken, in plaats van een IP-adres. Dit systeem maakt het voor ons gemakkelijk om een bepaalde domeinnaam als www.eigen-domein.com te onthouden, terwijl de computer aan de andere kant kan werken met de nummers van het IP-adres.


Webruimte binnen webhosting


Webhosting wordt aangeboden met een bepaalde hoeveelheid webruimte, diskruimte of webspace. Deze begrippen staan allemaal voor hetzelfde en geven in principe weer hoeveel data u op de server mag plaatsen die ervoor zorgt dat uw website online staat. Daarnaast is er vaak sprake van een limiet met betrekking tot het dataverkeer dat u mag genereren. Iedere keer dat iemand uw website oproept brengt dat dataverkeer met zich mee, waarbij plaatjes natuurlijk zwaarder wegen dan alleen de HTML-code en tekst. Webhosting zorgt er aan de hand van verschillende pakketten voor dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft aan webruimte en dataverkeer.

De door ons aangeboden webhosting pakketten zijn ruim bemeten dus zullen ruimschoots voldoen.

LiveZilla Live Chat Software