Professionele
webhosting
vanaf euro1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

Premium SSL certificaten

Merk Pakket EV Mobiel IDN Levertijd Gratis reissue Prijs Bestel
COMODO PremiumSSL - - - 2 dagen lifetime € 105,00 <- BESTEL
GeoTrust True Business ID - V - 2 dagen lifetime € 100,00 <- BESTEL
Symantec Secure Site - V V 2 dagen lifetime € 270,00 <- BESTEL

Vermelde prijzen zijn per jaar en excl. BTW, jaarlijkse facturering.
! LET OP ! Prijzen zijn incl. installatie en eigen IP adres (IP adres kan een meerprijs hebben).
SSL-Certificaten zijn ook voor meerdere jaren vast te leggen en zijn dan veelal goedkoper.Met een van de premium SSL certificaten zorgt u ervoor dat de gegevens die uw bezoekers invoeren optimaal beschermd en beveiligd worden verstuurd. U heeft de keuze uit de merken Comodo, GeoTrust en VeriSign, waarmee u kunt kiezen voor een aantal bekende namen binnen de sector. Zij zorgen er graag voor dat uw website optimaal beveiligd wordt en dat u gebruik kunt maken van een https:// domein. Zo zorgt u er met de premium SSL certificaten voor dat er direct een gevoel van vertrouwen ontstaat bij de bezoekers op uw website.


Mogelijkheden Premium SSL certificaten


De premium SSL certificaten bieden u allereerst de mogelijkheid ervoor te zorgen dat uw bezoekers kunnen controleren met wie ze op dat moment zaken doen. Bovendien zorgt u ervoor dat hun gegevens op een beschermde en beveiligde manier worden verzonden, waardoor criminelen geen kans hebben die te onderscheppen. Zo voldoet u aan de richtlijnen zoals die door het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) zijn opgesteld en krijgt u in ieder geval niet te maken met een boete die op kan lopen tot €4.500. De premium SSL certificaten zorgen er daarnaast in enkele gevallen voor dat u ook mobiele en IDN-ondersteuning tot uw beschikking heeft.


Kosten Premium SSL certificaten


De kosten van de premium SSL certificaten hangen af van de aanbieder die u kiest. Zo kiest u bij Comodo en GeoTrust al vanaf €100,- en €105,- voor een uitstekende beveiliging en kost dat u bij VeriSign €270,- per jaar. De levertijd van de certificaten bedraagt in alle gevallen 2 dagen, aangezien men op die manier de kans heeft om uw gegevens daadwerkelijk te controleren. Zo kunnen de premium SSL certificaten op een officiële manier verstrekt worden en zorgt u ervoor dat u uw bezoekers aan kunt geven dat u een betrouwbare online winkel of website bent.

LiveZilla Live Chat Software