Professionele
webhosting
vanaf euro1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

EV SSL certificaten

Merk Pakket EV Mobiel IDN Levertijd Gratis reissue Prijs Bestel
COMODO EV SSL V - - 7 dagen lifetime € 200,00 <- BESTEL
GeoTrust True Business ID with EV V V - 14 dagen lifetime € 220,00 <- BESTEL
Symantec Secure Site with EV V V V 10 dagen lifetime € 695,00 <- BESTEL
Thawte Web Server with EV V V V 10 dagen lifetime € 410,00 <- BESTEL

Vermelde prijzen zijn per jaar en excl. BTW, jaarlijkse facturering.
! LET OP ! Prijzen zijn incl. installatie en eigen IP adres (IP adres kan een meerprijs hebben).
SSL-Certificaten zijn ook voor meerdere jaren vast te leggen en zijn dan veelal goedkoper.Met de EV SSL certificaten zorgt u voor de best mogelijke beveiliging van de gegevens van uw bezoekers. U maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden en kunt daarnaast rekenen op het groene gedeelte zoals dat in de adresbalk van de meeste browsers zal worden weergegeven. Dit onderdeel zorgt direct voor een hoop vertrouwen bij uw bezoekers. EV SSL certificaten biedt de meest betrouwbare beveiliging vanwege het feit dat EV staat voor Extended Validation en men dus daadwerkelijk uw identiteit zal controleren, in plaats van alleen het whois-record van uw website.


Mogelijkheden EV SSL certificaten


De EV SSL certificaten bieden u de meest uitgebreide mogelijkheden en worden dan ook aangeboden door alle grote en bekende namen, te weten Comodo, Symantec, GeoTrust en Thawte. Bovendien heeft u in een aantal gevallen de mogelijkheid om te kiezen voor mobiele en IDN ondersteuning. In dat geval kunnen ook mobiele gebruikers veilig gebruik maken van uw website en heeft u de mogelijkheid om andere tekens dan uit het reguliere Westerse alfabet te kiezen. Zo zorgen de EV SSL certificaten voor uitgebreide mogelijkheden en zorgt u in ieder geval voor de best mogelijke beveiliging op het internet.


Kosten EV SSL certificaten


De kosten van de EV SSL certificaten liggen hoger dan die bij de meer eenvoudige varianten, maar dat is het aan de andere kant ook meer dan waard. U kunt al een optimale beveiliging aanschaffen vanaf €220,- per jaar. De kosten van het certificaat van Symantec liggen een stuk hoger, aangezien u daar €735,- per jaar voor betaalt. U profiteert dan wel van de meest professionele beveiliging en natuurlijk de goede naam van dit merk. De kosten van de EV SSL certificaten zijn het wat dat betreft meer dan waard, wat u zelf zal ervaren zodra meer bezoekers overgaan tot een aankoop of aanvraag.

LiveZilla Live Chat Software