Professionele
webhosting
vanaf euro1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

Budget SSL certificaten

Merk Pakket EV Mobiel IDN Levertijd Gratis reissue Prijs Bestel
Comodo EssentialSSL - - - 10 min. 7 dagen € 30,00 <- BESTEL
GeoTrust RapidSSL - - - 10 min. 7 dagen € 30,00 <- BESTEL
Thawte SSL 123 - V V 10 min. lifetime € 60,00 <- BESTEL

Vermelde prijzen zijn per jaar en excl. BTW, jaarlijkse facturering.
! LET OP ! Prijzen zijn incl. installatie en eigen IP adres (IP adres kan een meerprijs hebben).
SSL-Certificaten zijn ook voor meerdere jaren vast te leggen en zijn dan veelal goedkoper.Met een van de budget SSL certificaten zorgt u er op een eenvoudige manier dat uw website goed beschermd is. Bovendien hebben uw bezoekers de mogelijkheid om de website te controleren op authenticiteit, zodat ze zeker weten dat ze zaken doen met de juiste partij. Met behulp van de SSL certificaten zorgt u ervoor dat er direct een gevoel van vertrouwen ontstaat. Dit valt vooral toe te schrijven aan het https:// adres dat er in de adresbalk verschijnt, samen met het gesloten slotje dat er zal worden afgebeeld.


Mogelijkheden Budget SSL certificaten


De budget SSL certificaten zorgen ervoor dat u op een voordelige manier kunt zorgen voor de veiligheid op uw website. Wanneer u kiest voor de SSL beveiliging van Thawte profiteert u bovendien van mobiele en IDN-ondersteuning. Dat houdt in dat ook mobiele browsers uw beveiliging zullen herkennen en gebruiken en het geen probleem is om binnen de URL gebruik te maken van speciale tekens of afwijkende karakters die niet voorkomen in het reguliere Westerse alfabet. Met de budget SSL certificaten kunt u zorgen voor een degelijke beveiliging, terwijl u er aan de andere kant een relatief lage prijs voor betaalt.


Kosten Budget SSL certificaten


De kosten van de budget SSL certificaten variëren van €30 per jaar tot €60 per jaar, afhankelijk van de aanbieder die u kies. Comodo en GeoTrust zijn het meest voordelig, maar Thawte biedt u aan de andere kant de mogelijkheid te zorgen voor IDN en mobiele ondersteuning. De levertijd van de certificaten bedraagt maar 10 minuten, aangezien men uw gegevens controleert met de gegevens die afkomstig zijn uit het whois-record. De budget SSL certificaten zorgen daarmee op een voordelige manier voor een basisbeveiliging, die ervoor zorgt dat u uw bezoekers een betrouwbare verblijfplaats op het internet kunt bieden.

LiveZilla Live Chat Software