Professionele
webhosting
vanaf euro1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info
 Bij nieuwe klanten zal de bestelling handmatig worden gecontroleerd en behouden wij ons het recht voor pas te leveren na ontvangst van de betaling.
 Vermelde prijzen zijn per maand en excl. BTW, jaarlijkse facturering.

Prive Webhosting Pakketten
Met het MINI, START en Dubbele START Prive Webhosting pakket profiteert van een zeer scherpe prijs waarbij u over de hoogste kwaliteit en bereikbaarheid beschikt. Al vanaf een paar euro per maand voor onze professionele hosting. Het MINI, START en Dubbel START prive webhosting pakket zijn een uitstekende keuze wanneer u een eigen website op wilt gaan zetten. U profiteert van professionele mogelijkheden die normaal alleen op de veel duurdere pakketten beschikbaar is, zodat de kosten in ieder geval lager voor u uit zullen vallen.


MINI prive webhosting als startpakket


Het MINI hosting pakket geeft u de beschikking over 200MB aan webruimte en 3GB per maand aan dataverkeer. Dat is in de regel meer dan voldoende om een eenvoudige website op te bouwen en zorgt ervoor dat uw bezoekers u dag en nacht kunnen bezoeken. Daarnaast heeft u de beschikking over 10 e-mailaccounts, waardoor u desgewenst samen het beheer van de website kunt voeren of familie leden kunt voorzien van een eigen persoonlijk e-mail adres. Een database is uiteraard ook inbegrepen bij het pakket en kunt u een autoresponder of een vakantiebericht activeren.
Ja, u kiest met het MINI hosting pakket voor een uitstekende prive webhosting met professionele mogelijkheden, voor slechts minder dan een paar euro per maand.

prive webhosting pakket

START prive webhosting als basispakket


U kunt ook kiezen voor het START prive webhosting of Dubbele START prive webhosting pakket, dat u nog meer functies biedt en daarmee uitstekend geschikt is voor een zeer professionele start van uw website. U krijgt de beschikking over 400 of 800MB aan webruimte en daarnaast 5 of 10GB per maand aan dataverkeer, het Dubbele START pakket is dus zoals de naam doet vermoedn. Hierdoor kunt u effectief een grotere website bouwen, meer bezoekers ontvangen en kunt u bovendien gebruik maken van 25 of 50 emailadressen om met hen in contact te komen en te blijven. Het START prive webhosting en Dubbele START webhosting pakket biedt u daarnaast 2 of 4 databases en natuurlijk de mogelijkheid om een vakantiebericht of een autoresponder in te schakelen.


Controleer Domeinnaam
Typ gewenste domeinnaam (zonder www.) of keyword

 


1-klik app installatie van populaire software
Uw favoriete web applicaties staan kant en klaar bij EIGEN-DOMEIN. Klik-en-klaar-installaties van bijv. Wordpress, Joomla en PrestaShop. Deze staan beschikbaar voor u via uw controle paneel.
Of u installeerd meerdere apps waaronder PhpBB, Drupal, Magento, Gallery en nog veel meer...Waarom ?

Uw website in professionele handen

Wij bieden een zeer hoge kwaliteit webhosting tegen een scherp tarief.Klantervaringen

Klanten beoordelen EIGEN-DOMEIN met 5 van 5 sterren, gebaseerd op 51 reviews.
              5 sterren

"Prettige samenwerking en goede service." ~ T. Weesie, Baarn
LiveZilla Live Chat Software