Professionele
webhosting
vanaf euro1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info
 Bij nieuwe klanten zal de bestelling handmatig worden gecontroleerd en behouden wij ons het recht voor pas te leveren na ontvangst van de betaling.

Flex hosting pakketten
Met de Flex hosting pakketten kunt u zowel als particulier als bedrijf gebruik maken van de flexibele mogelijkheden die deze pakketten bieden. U betaalt op EIGEN-DOMEIN altijd alleen voor dat wat u ook daadwerkelijk nodig heeft, waardoor u de kosten eenvoudig in de hand kunt houden. Met de Flex hosting pakketten kiest u tegen een relatief laag bedrag per maand voor flexibele mogelijkheden, de prijs is incl. een .NL, .BE of .COM domeinnaam. De pakketten zijn uitbreidbaar in zowel mailboxen, schijfruimte, dataverkeer als databases. De pakketten kunnen meerdere domeinnamen beheren, respectievelijk 2, 5 of een onbeperkt aantal. Klik hier voor een overzicht.
U kunt zelfs kiezen in contract en factuur periodes voor deze hosting pakketten, 6 of 12 maanden (een domeinnaam heeft een looptijd van 12 maanden).


Flex START en Flex BIZZ hosting


De Flex START en Flex BIZZ hosting bieden u de mogelijkheid om voor net wat minder of net wat meer dan €3 per maand incl. uw eerste domeinnaam te kiezen voor flexibele hosting. U krijgt daarbij de beschikking over 500MB of 900MB aan webruimte en 4GB of 8GB per maand aan dataverkeer, maximaal 2 of 5 domeinnamen per pakket, wat relatief veel is in vergelijking tot de kosten per maand. Heeft u meer webruimte of dataverkeer nodig zijn deze pakketten eenvoudig uitbreidbaar, er kan individueel uitgebreid worden qua webruimte, dataverkeer, mailboxen of databases. Met de Flex START en Flex BIZZ hosting pakketten kiest u voordelig voor de flexibele mogelijkheden van een website, precies zoals die passen bij de huidige digitale maatschappij.

bizz hosting pakketten

Flex PRO hosting


Met het Flex PRO hosting pakket krijgt u zelfs de beschikking over 1.750MB aan webruimte, 15GB per maand aan dataverkeer, 50 emailadressen, 5 databases en een opbeperkt aantal domeinnamen op het pakket. Ook wordt de hosting volledig CO2-neutraal voor u uitgevoerd en is het complete netwerk waarvan wij gebruik maken natuurlijk redundant voor u uitgevoerd. De meer dan 15 jaar ervaring zorgt ervoor dat u met het Flex PRO hosting pakket een meer dan uitstekende keuze maakt voor de hosting van uw website.


Controleer Domeinnaam
Typ gewenste domeinnaam (zonder www.) of keyword

 


1-klik app installatie van populaire software
Uw favoriete web applicaties staan kant en klaar bij EIGEN-DOMEIN. Klik-en-klaar-installaties van bijv. Wordpress, Joomla en PrestaShop. Deze staan beschikbaar voor u via uw controle paneel.
Of u installeerd meerdere apps waaronder PhpBB, Drupal, Magento, Gallery en nog veel meer...Waarom ?

Uw website in professionele handen

Wij bieden een zeer hoge kwaliteit webhosting tegen een scherp tarief.Klantervaringen

Klanten beoordelen EIGEN-DOMEIN met 5 van 5 sterren, gebaseerd op 51 reviews.
              5 sterren

"Prettige samenwerking en goede service." ~ T. Weesie, Baarn
LiveZilla Live Chat Software