Professionele
webhosting
vanaf euro1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

Onze klanten

Uw hosting link naar online succes

Wij zijn trots op de hosting van enkele duizenden domeinen. Verscheidene organisaties vertrouwen ons voor het afleveren van hun e-mail en websites. Snel, betrouwbaar en veilig.

Onze Hardware

Het VMware Virtual Datacenter is opgebouwd op basis van high-end servers met de beste configuraties van het moment voor maximale prestaties.

De fysieke servers zijn ondergebracht in een Cloud op deze wijze kan er gebruik gemaakt worden van alle CPU's, geheugen en oplag.
Een virtuele server kan dan ook eenvoudig aangepast worden aan de capaciteit die nodig is. Onze virtuele servers zijn standaard uitgerust met 6 CPU's en 6GB geheugen.

Failover & Storage

Uw data staat op High-end High Performance SAS RAID 6.

Het Storage platform is uitgerust met High Performance SAS RAID 6 waarbij meerdere schijven tegelijkertijd uit kunnen vallen zonder het verlies van data of snelheid. Het systeem beschermt gegevens vele malen beter dan traditionele RAID met één parity schijf.

Failover bestaat uit het weggeschreven van configuratiebestanden naar een tweede server en de klanten data naar een ander datacentre.
Zo kunnen we bij incidenten alle kanten op.LiveZilla Live Chat Software