Professionele
webhosting
vanaf euro1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

Gratis Installatie Service
Bent u op zoek naar professionele hosting? Profiteer dan direct van onze gratis installatie service, zodat u daar zelf in ieder geval geen omkijken naar heeft. Wij installeren voor u een van de Installatron applicaties, zodat u direct aan de slag kunt met uw website. Daarnaast ontvangt u van ons altijd een melding zodra er een belangrijke update beschikbaar is gekomen voor uw applicatie. Met de gratis installatie service zorgt u er dus voor dat u nauwelijks omkijken heeft naar uw website, maar u er wel optimaal gebruik van kunt maken.


START, BIZZ en PRO hosting pakketten


De gratis installatie service is van toepassing op alle START, BIZZ en PRO hosting pakketten die u bij ons kunt bestellen. Dat zorgt ervoor dat de toch al scherpe prijzen van de pakketten nog een stuk aantrekkelijker worden. U kunt op een heel voordelige manier kiezen voor professionele hosting, terwijl de installatie van de eerste Installatron applicatie ook nog eens voor u uit handen genomen wordt. Voor een extra installatie of een herinstallatie betaalt u bovendien maar €5,-. Zo zijn we u graag van dienst met de gratis installatie service, maar werken we ook daarna met zeer scherpe tarieven.


Gratis installatie service voor nieuwe hosting pakketten


De gratis installatie service is van toepassing op alle nieuwe hosting pakketten die er worden afgenomen. We heten u als nieuwe klant graag welkom en zetten daarmee direct de toon voor onze service. EIGEN-DOMEIN heeft de service hoog in het vaandel staan en laat dat op deze manier graag vanaf het begin af aan zien. De installatie is op zich niet erg ingewikkeld, maar we nemen u de moeite toch graag uit handen. De gratis installatie service zorgt er op die manier voor dat u onbezorgd kunt starten met uw eigen domeinnaam en hostingpakket op de beste webhosting.

LiveZilla Live Chat Software