Professionele
webhosting
vanaf high availability1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

Wat is High Availability Hosting?

High Availability Hosting zorgt ervoor dat uw website of applicatie eigenlijk altijd toegankelijk is voor uw bezoekers. Overal waar gewerkt wordt met techniek treden er storingen op, maar met behulp van onze dienstverlening hebben we ervoor weten te zorgen dat een eventuele storing in ieder geval niet tot problemen zal leiden. High Availability Hosting zorgt ervoor dat uw website of applicatie netjes beschikbaar blijft, waardoor u in ieder geval geen omzetverlies, productiviteitsverlies of imagoschade zal lijden.


Altijd de beste service


Al onze hosting pakketten zijn gebaseerd op High Availability Hosting, waardoor u in ieder geval altijd profiteert van de best mogelijke service. We hebben de beschikking over een technisch zeer hoogstaand datacenter en onderhouden daarnaast uitstekende contacten met andere beheerders. Op die manier hebben we de mogelijkheid om uw data te verspreiden en er op die manier voor te zorgen dat een eventuele storing niet voor problemen zal zorgen. Zelfs wanneer u kiest voor de meest goedkope hosting pakketten zorgen we er met behulp van High Availability Hosting voor dat uw website of applicatie altijd optimaal bereikbaar blijft voor uw bezoekers en klanten.


High Availability met High Performance SAS RAID 6


Technisch gezien is onze High Availability Hosting vooral gebaseerd op het feit dat we werken met een Storage Platform dat is uitgerust met High Performance SAS RAID 6. Zo kunnen er meerdere schijven tegelijkertijd uitvallen, zonder dat dit zal leiden tot een verlies aan data of snelheid. Het systeem zorgt daarmee voor een veel betere bescherming dan bij de traditionele RAID met maar één parity schijf. Wat dat betreft kiest u met onze High Availability Hosting voor het beste dat er op dit moment beschikbaar is, zodat u technologisch gezien optimaal profiteert van de mogelijkheden.

LiveZilla Live Chat Software