Professionele
webhosting
vanaf euro1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info
 Bij nieuwe klanten zal de bestelling handmatig worden gecontroleerd en behouden wij ons het recht voor pas te leveren na ontvangst van de betaling.
 Vermelde prijzen zijn per maand en excl. BTW, jaarlijkse facturering.

Domeinnaam Forwarding Pakket
Het domeinnaam forwarding pakket zorgt u ervoor dat u uw domeinnaam kunt forwarden of doorsturen naar een andere bestaande website. Daarnaast kunt u uw email doorsturen naar een bestaand account van bijv. Gmail, Hotmail of uw emailadres van uw internet provider. Het domeinnaam forwarding pakket zorgt er op die manier voor dat bezoekers automatisch netjes doorgelinkt worden.


Domeinnaam forwarding


Domeinnaam forwarding biedt u de mogelijkheid om een bepaald domein door te laten linken naar uw daadwerkelijke website. Op deze wijze kunt u een SEO landingspagina bouwen en op eenvoudige wijze bezoekers naar uw reguliere website te trekken. Met behulp van het domeinnaam forwarding pakket zorgt u er op een eenvoudige wijze voor dat uw bezoekers op een overzichtelijke PHP of HTML pagina terechtkomen, om vervolgens doorgestuurd te worden naar uw bestaande website.

domein forwarding, domeinnaam forwarding

Professionele domeinnaam forwarding


Binnen ons professionele domeinnaam forwarding pakket maken we gebruik van uitstekende materialen en services, waardoor u profiteert van een optimale dienstverlening. Onze failover and storage dienst zorgt er met behulp van het High Performance SAS RAID 6 bijvoorbeeld voor dat er meerdere schijven uit kunnen vallen, zonder dat er sprake is van verlies aan data of snelheid. Zo zijn uw bestanden als uitstekend beschermd en profiteert u van een optimale hosting, ook in het geval van eventuele incidenten. Het domeinnaam forwarding pakket staat daarmee voor pure kwaliteit, precies wat u nodig heeft om een URL redirect uit te kunnen voeren.


Controleer Domeinnaam
Typ gewenste domeinnaam (zonder www.) of keyword

 Waarom ?

Uw website in professionele handen

Wij bieden een zeer hoge kwaliteit webhosting tegen een scherp tarief.Klantervaringen

Klanten beoordelen EIGEN-DOMEIN met 5 van 5 sterren, gebaseerd op 51 reviews.
              5 sterren

"Prettige samenwerking en goede service." ~ T. Weesie, Baarn
LiveZilla Live Chat Software