Professionele
webhosting
vanaf domeinregistratie provider1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

Wat is domeinregistratie?

Domeinregistratie staat voor het proces van het registreren van een bepaald domein, om ervoor te zorgen dat u uw eigen plaats op het internet vast kunt leggen. Dat gebeurt officieel met behulp van een IP-adres, maar met behulp van het Domain Name System (DNS) wordt hier een gemakkelijker te onthouden domeinnaam aan gekoppeld. Domeinregistratie zorgt er wat dat betreft voor dat u gebruik kunt gaan maken van uw website door uw bedrijfs- of merknaam vast te leggen, of voor een andere pakkende naam te kiezen.


De domeinregistratie uitvoeren


Het uitvoeren van de domeinregistratie is relatief eenvoudig. Zo kunt u via ons ordersysteem controleren of de door u gewenste naam nog vrij is. Indien dat het geval is kunt u de eenvoudige stappen volgen en op die manier de domeinregistratie voltooien. Het is hierbij van belang om er rekening mee te houden dat een domein dient te bestaan uit minimaal twee karakters, letters van ons alfabet, cijfers en eventuele mintekens, geen hoofdletters, spaties of andere vreemde tekens bevat en dat bepaalde onzedelijke of onbetamelijke woorden zijn uitgesloten. Zolang u hier rekening mee houdt kunt u de domeinregistratie gemakkelijk uitvoeren.


Wat is een goede domeinnaam?


Een goede domeinnaam draagt sterk bij aan een succesvolle domeinregistratie. Dat heeft vooral te maken met het feit dat u ervoor dient te zorgen dat uw domein gemakkelijk te onthouden is, aansprekend is en goed beschrijft wat u doet of waar u voor staat. Zorg er dus voor dat uw domein uw product of service beschrijft, of bijdraagt aan de naamsbekendheid van uw bedrijf of merk als geheel. Verder is het binnen de domeinregistratie verstandig om rekening te houden met zoekmachine optimalisatie (SEO), door uw belangrijkste dienst of service bijvoorbeeld letterlijk op te nemen in de domeinnaam.


Controleer Domeinnaam

Typ gewenste domeinnaam (zonder www.) of keyword

 


LiveZilla Live Chat Software