Professionele
webhosting
vanaf domein verhuizen1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

Domeinnaam verhuizen is eenvoudig en snel
Verhuis uw domeinnaam eenvoudig naar EIGEN-DOMEIN en maak daarbij gebruik van de aanwezige aanbiedingen.

Momenteel is uw domeinnaam nog bij een andere provider ondergebracht, deze wenst u te verhuizen naar EIGEN-DOMEIN. Een verhuizing is niet moeilijk, een goede voorbereiding is echter wel aan te raden. Een verhuizing ook zonder enige downtime is dan ook geen enkel probleem.
Zorg ervoor dat u de verhuizing ruim voor de vervaldatum van uw domeinnaam (waarbij twee weken de deadline is) de in gang zet, dit om vervelende problemen te voorkomen.

Domeinnaam verhuizen met of zonder hosting


Het is mogelijk de te verhuizen domeinnaam met of zonder hosting te bestellen, deze keuze is geheel u. Wanneer u nog geen hosting pakket wenst is het uiteraard wel mogelijk te profiteren van extra's als websiteforwarding en emailforwarding, waardoor u ook in dat geval profiteert van een compleet pakket.

Controleer de te verhuizen domeinnaam

Typ gewenste domein (zonder www.) of keyword

 


Stap 1. Controleer houdergegevens van de domeinnaam


Controleer of de houdergegevens van uw domeinnaam nog de juiste zijn, is dit niet meer het geval verzoek dan bij uw huidige provider de wijziging van gegevens door te voeren.

Stap 2. Vraag de verhuiscode op en verwijder de 'registrar lock'


Voor de meeste domeinnamen dient er bij uw huidige provider een verhuiscode opgevraagd te worden. Deze verhuiscode heeft u nodig om te bewijzen dat u de eigenaar bent van de domeinnaam. Afhankelijk van de huidige provider is dit meestal via e-mail of klantenpaneel op te vragen. Verzoek tevens de eventuele 'registrar lock' te verwijderen, deze lock is een beveiliging tegen ongewenst verhuizen van uw domeinnaam.

Stap 3. Opzeggen huidige provider


Zeg het contract van de domeinnaam met eventueel hostingpakket op per einde contractsdatum (NIET per direct om problemen te voorkomen). Dit om te voorkomen dat er ongewenste verlengd wordt. In de meeste gevallen versnelt een opzegging het verhuisproces, dit omdat de huidige provider inmiddels op de hoogte is van de op handen zijnde verhuizing. Houd wel rekening met een eventuele opzegtermijnen bij de huidige provider.

Stap 4. Bestelling en de verhuizing


Tijd om de verhzuizing in gang te zetten. Plaats een order en vul tijdens het bestelproces de benodigde verhuiscode in.
Let op! Gebruik tijdens het bestelproces een e-mailadres dat niet eindigd op de te verhuizen domeinnaam. In geval van problemen kunnen we u dan ook tijdens de verhuizing bereiken.
Zodra u van ons de gegevens ontvangen heeft van uw nieuwe hostingpakket kunt aan de slag met het inrichten van de e-mail en het overzetten van de website.
Wij nemen het nu van u over en zorgen ervoor dat de domeinnaam naar ons verhuisd wordt.


LiveZilla Live Chat Software