Professionele
webhosting
vanaf domeinnamen registreren hosting1,25

Onze hosting diensten zijn op het virtualisatie principe gebaseerd met
High Performance SAS RAID 6. Betrouwbaarder, sneller en groener.

Bestel Nu! Meer Info

De .EU domeinnaam
De .EU domeinnaam is er voor alle bedrijven en particulieren die actief zijn binnen de Europese Unie. Het is een relatief nieuwe extensie, die er tot voor kort niet was. Het vormt daarmee wellicht een interessante uitbreiding op uw huidige domeinnaam. Met een .EU domeinnaam zorgt u ervoor dat u uw eigen adres op het internet vast kunt laten leggen. Zo hebben bezoekers de mogelijkheid uw website later nog eens te bezoeken, aan de hand van een URL die ze eenvoudig kunnen onthouden.


Moderne .EU domeinnaam registreren


De .EU domeinnaam staat vooral bekend als zeer modern en innovatief, aangezien het iets is dat pas sinds een paar jaar beschikbaar is. Al veel bedrijven hebben ervoor gekozen om ook deze extensie te registreren. U kunt dat doen om voor een betrouwbare uitstraling te zorgen, maar u heeft daarnaast ook de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat niemand anders er met uw bedrijfsnaam vandoor kunt gaan. Door de .EU domeinnaam te registreren staat deze een jaar op uw naam. Vervolgens kunt u de domeinnaam uiteraard ieder jaar verlengen, om er op die manier voor te zorgen dat deze altijd van u blijft.


.EU domeinnaam met of zonder hosting


U kunt de .EU domeinnaam met of zonder hosting registreren, waardoor u de mogelijkheid heeft om te kiezen uit een compleet en aantrekkelijk geprijsd pakket, of alleen de domeinnaam met een aantal interessante extra's. Indien u geen hosting af wenst te nemen kunnen we u gratis emailforwarding en websiteforwarding aanbieden. U kunt op die manier bijvoorbeeld gebruik blijven maken van uw bestaande website, maar daar een andere domeinnaam naar door laten verwijzen. Aan de andere kant kunt u de .EU domeinnaam registreren met het complete pakket aan hosting, waarbij u kunt kiezen uit de diverse aantrekkelijke pakketten.


Controleer Domeinnaam

Typ gewenste domeinnaam (zonder www.) of keyword

 


LiveZilla Live Chat Software